2777
2789
عنوان

ویروس جدید

46 بازدید | 6 پست

ویروس جدید اومده بچه ها؟انگار کرونا زیاد شده کسی گرفته یا اطرافیانش مبتلاشدند ؟

اینا علائم کروناست یا ویروس جدید؟

با گلودرد شروع میشه بعد چند وقت سرفه خشک وتهوع واسهال وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وسنگینی قفسه سینه اضافه میشه 

سلام گلم 

از موقعی که گرونه اومد همه بیماری و سرماخوردگی ها کرونا محسوب میشه 

متن خودمم ۴ روزه درگیرشم. من سردرد و چشم درد شدید .گلو درد و بی‌حالی همین 

اما خواهرم همش بالا میاره و بی‌حاله

انشالله که زود خوب شن همگی .من کوچیک ترین کارامو با طب سنتی درمان میکنم .خدارو عالیه عالیم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزایی ک واکسن کرونا میزدن خیلیها مخالف بودن همین الانشم همینن  پس تفکیک کرونا از بقیه ویروسه ...

من نمیدونم چه سازیه اگر واکسن نمیوردند میگفتند هیچ واکسنی برای مردم وجود نداره وبه فکر نیستند واکسن زدند گفتند عوارض واکسن داریمو واکسناخوب نیست اون زمان حتی سلبریتی هاهم واکسن زدند حالا نمیدونم کدوم واکسن رو ولی من فکرنمیکنم این واکسن ضرری ایجاد کرده باشه این واکسن هم مثل بقیه واکسنهایی که ازبچگی میزدیم بوده من خودم این سری کرونا گرفتم چند سری دیگه هم بعد واکسن گرفتم ولی شاید همون واکسن کمک کرد که شدید نباشه واگر دقت کرده باشید امار بستری ودرگیری ریه کمتر شده فقط اینکه علائمش طولانیه وممکنه تامدتها طول بکشه 

من نمیدونم چه سازیه اگر واکسن نمیوردند میگفتند هیچ واکسنی برای مردم وجود نداره وبه فکر نیستند واکسن ...

منم ۳دوز زدم

اگه الانم نیاز باشه مجدد باز هم میزنم 

ادم علم ستیز و واکسن گریز نیستم ،حتا یک درصد 

اگه ادمها بدونن عوارض واکسن در برابر عوارض بلند مدت کرونا یک به هزاره شاید کمتر گارد بگیرن .....

فقط دهنشون بازه بگن خوب نیست 

ب فکر مردم نیستن 

کل دنیا واکسن زدن ایران روزی هزاران تلفات میده 

2790
2778
2791
2779
2792