2777
2789
عنوان

ملاقات بچم

21 بازدید | 6 پست

سلام دیروز اومد بچموبزد منی که جلو بچه چهار ساله کتک خوردم واین بیست روز نگهش داشتم اون همش میگفتم ازبابامیترسم وقتی ماموراومد که ببرنش تا ملاقات کنند یک کلام حرفی نزد لال لال شد بچم...وقتی هم منوکتک میزنی کلا برعکس به جای اینکه پیش من بیاد می‌ره پیش شوهرم هروقت فک میکنم بچه چهار ساله دیگه همه چیومیفهمه من خودم بچه بودم اگه کسی مامانمومیزد گریم می‌گرفت ولی این بچه ....کلا میگن بچه هم وفانداره راست میگن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای دختر از بچه ۴ ساله چه انتظاری داری

هیچی واقعا ولی من خودم سه ساله بودم ازمامانم جدانمیشدم این بچه اینقد سرد واینقد بی عاطفه یعنی منه بدبخت بخاطر این چه کارا که نکردم چهار ساله بخاطرش بدرفتاری وبددهنی وکتک ورفیق بازی‌شوهرموتحمل کردم خداروشکر دیگه بچه نیاوردم 

تاپیک میزنی درباره بی وفایی بچه چهار ساله؟؟ به نظرم باید یه فکر اساسی برای زندگی و آینده ات بکنی.. ب ...

نمیدونم بی وفایی نه حالا ولی به نظرم غیرعادیه یعنی هیچ درکی نداره که باباش بامن چی می‌کنه ..خیلی دلم شکست کلااین مدت تااسم باباشومیوردم گریه میکرد قایم میشد موندم چراااون لحظه هیچی نگفت وبغلش موند 

نمیدونم بی وفایی نه حالا ولی به نظرم غیرعادیه یعنی هیچ درکی نداره که باباش بامن چی می‌کنه ..خیلی دلم ...

نه چرا باید بفهمه؟ بچه چهار ساله گناه داره ... هیچ جهان بینی نسبت به اطراف نداره... اصلا نه تنها قاطی معضلات زندگی و شخصیت نکن بلکه سعی کن دنیای قشنگی برای بچه ات بسازی.... الهی بمیرم برای اون بچه   

نه چرا باید بفهمه؟ بچه چهار ساله گناه داره ... هیچ جهان بینی نسبت به اطراف نداره... اصلا نه تنها قاط ...

ای وای خواهر من چی بگم من بخاطر بچم که گیرادم روانی افتادم وکتک وفحش ترکش نمیشه می‌خوام جداشم بخاطرخودمم هست ولی واقعا شوهرم مریضه اون بییست وپنج روز نیومد بچشوببینه تامن نفقه شکایت کردم اومد.اون نابود زورش نیومد بچموجایی ببره الان نقش پدرمهربون ودلسوز میخاد بازی کنه که بچموبکشه سمت خودش فقط برای اینکه من اذیت بشم همین .من صلاحشومیخوام ولی چی کنم