2777
2789
عنوان

منو نامزدم

85 بازدید | 13 پست

منو‌دوست پسرم قضد ازدواج داریم چند روز‌پیش با خاهرش و مامانش اومدن خونمون واسه اشنایی🥹

خاهرش یجوری صحبت میکرد و باباش و داداشش ناراضی هستن بهش میگن بیستر خودتو جمع کن و این حرفا و این بهونه ها خودمونم نمیدونمیم دلیلشون چیه 

خودش ک مسمم هست واسه اومدن خواستگاریم 

گف چندماه بخاطر اینا صبر میکنیم ک بهونه نداشته باشن گف واسه اینکه ب هم برسیم یکم دیگه صبر میکنیم من بهت قول میدم ک میام ☹️و کلی ناراحت بود 

و در کل پسر خیلی خیلی مستقلیه جوری ک کمکم خانواده هم کرده تاالان ..

بنظرت میشه؟؟🥲

مثل همسر من دقیقا هیچ پشتوانه ای نداشت ی مدت حتی ب خانوادم کمک کرد بچم الان خداروشکر خودمون جمع جور کردیم دنبال خونه میگردیم برا خرید خودمون تو۲سال پول جمع کردیم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
مثل همسر من دقیقا هیچ پشتوانه ای نداشت ی مدت حتی ب خانوادم کمک کرد بچم الان خداروشکر خودمون جمع جور ...

عزیزممم بسلامتی 

اره واقعا ما همه نقشمونو چیده بودیم واسه خونه‌وسایل و.. ولی خانوادش ضدحال زدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزممم بسلامتی  اره واقعا ما همه نقشمونو چیده بودیم واسه خونه‌وسایل و.. ولی خانوادش ضدحال زدن ...

ولی ی چیز بگم از من ب تو نصیحت وقتی اومدن خواستگاری من خدایی هیچ عیبی نتونستن از من دربیارن از همه نظر بالاتر بودیم ازشون بیخود بی جهت مادر شوهرم از من خوشش نمیاد دنیایی بهش خوبی نکنم ب چشمش نمیاد من دلیلش فهمیدم اینک انتظار داشت تا ابد بتونه از شوهر من باج بگیره من ک اومدم و شوهرم برام خرجی می‌کنه حسادت می‌کنه و چون دیگ نمیرارک تیغش بزنن چشم دیدنمو نداره

ولی ی چیز بگم از من ب تو نصیحت وقتی اومدن خواستگاری من خدایی هیچ عیبی نتونستن از من دربیارن از همه ن ...

در کل ب خانواده شوهر رو نده

ولی ی چیز بگم از من ب تو نصیحت وقتی اومدن خواستگاری من خدایی هیچ عیبی نتونستن از من دربیارن از همه ن ...

دقیقا منم ب همین فکر میکنم چون کمکم خرجه خونست اینا اخم کردنو ناراضین ی بهونه ها الکییی میارن بهش میگن زوده صبر کن ۱سال دیگ یا میدونی چقد خرج زندگی بالاست 

اون بهشون گفته بابا من۲۷سالمه زوده چی بعدم خرج هرسال بیشتر میشه روز ب روز ک من اقدام نکنم بیشتر میره این حرفا چیه میزنین

دقیقا منم ب همین فکر میکنم چون کمکم خرجه خونست اینا اخم کردنو ناراضین ی بهونه ها الکییی میارن بهش می ...

من الان اصلا رو نمی‌دم بهشون حتی برام یلدایی آوردن و عیدی حتی پول میوه ای ک خریده بودن واسم از شوهرم گرفتن همه چیرو شوهرم تنها خرید  هیچکس هزار تومان کمکش نکرد ازشون بدم میاد ما زندگیمون خودمون ساختیم صفرتا صدشو ب خاطر همین شاید اوایلش سخت باشه ولی درست میشه مادرشوهر منم تو دوران عقد بودیم می‌رفتیم خونه ببینیم از همه عیب درمی‌آورد بعد من فهمیدم دلش برا ما نسوخته برا اینک باز چندماه طولش بده شوهر من کمک خرجشون باشه نمزاشت ما بریم سر زندگیمون

من الان اصلا رو نمی‌دم بهشون حتی برام یلدایی آوردن و عیدی حتی پول میوه ای ک خریده بودن واسم از شوهرم ...

واقعا عجب ادمایی هستن 

دوست پسر من انقد از دستشون عاصیه مخصوصا باباش 

مامانش خیلییی بی زبون و ارومه خیلی 

اون ارومش کرد گف بخاطر من چندماه صبر کن ترسیده بود دعوا بشه ک نامزدم قبول کرد بخاطر مامانش 

ولی باباش ب ادمه بیشعوریه کمک هم ک هیییچ نمیکنه

من الان اصلا رو نمی‌دم بهشون حتی برام یلدایی آوردن و عیدی حتی پول میوه ای ک خریده بودن واسم از شوهرم ...

حالا همه س اینا ب کنار 

داداشش ب کنار دوتا بچه داره ب نامزدم میگه زن واسه چیته مث من همه چی میمونه تو دات و دعوا باهاش:/

نامزدم میگ‌یهش گفتم من هیچییی تو دام نمونده و هرچی ک میخام نجربه کنمو میخام بااین دختر تجربه کنم باهم بریم اینور اونور

واقعا عجب ادمایی هستن  دوست پسر من انقد از دستشون عاصیه مخصوصا باباش  مامانش خیلییی بی ز ...

اوایل بی تجربه و خام بودم شوهرم برام کادو میخرید رستوران می‌رفتیم چندبار درهفته اینا می‌فهمیدم مانتویی لباسی می‌خریدم ب خواهر شوهرم نشون میدادم اینا زورشون میومد اخم تخم میکردن ک آره مثلا با پول پسرما خوب خرج می‌کنه الان ببین لیزر میرم باشگاه میرم کلی پول مکمل میدم گواهینامه م گرفتم طلایی میخرم نشون نمی‌دم روحشونم خبردار نمیشه پیششون مانتو تکراری می‌پوشم دیگ چیزی رو نمیکنم چون از سر حسادت اذیتم میکردن

حالا همه س اینا ب کنار  داداشش ب کنار دوتا بچه داره ب نامزدم میگه زن واسه چیته مث من همه چی می ...

چون داداششم بی پشتوانه س می‌ترسه اینم اذیت سه موقع ازدواج تنها شاید