angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5989 عنوان افکار خودکشی 68 بازدید | 6 پست سلام تا حالا براتون پیش اومده به خودکشی فکر کنید ؟یا براش برنامه ریزی کنید ؟ من دلم آب میشه وقتی بهش فکر میکنم فقط میترسم نشه و زنده بمونم که انجامش نمیدم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 1403/03/13 | 03:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 9044 بله ولی در حد فکربه راه های انجام دادنش فکر نکردمچون همشون زجرآورن همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5989 بله ولی در حد فکر به راه های انجام دادنش فکر نکردم چون همشون زجرآورن مردن لذت داره زجرش چیه دیگه کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
موج_های_آبی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 9044 مردن لذت داره زجرش چیه دیگه ادم درد میکشه تا جسمش بی جون بشهدرد خیلی زیادی داره،برا همینه همه ی افرادی که خودکشی میکنن پشیمون میشن اکثر اونایی که به بیمارستان میرسن التماس میکنن تا نجاتشون بدن همه فقط میان برن،انگار همه مسافرن
angry_birdss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5989 ادم درد میکشه تا جسمش بی جون بشه درد خیلی زیادی داره،برا همینه همه ی افرادی که خودکشی میکنن پشیمون ... ولی من دفعه قبل قرص خوردم و پشیمون نیستم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
مهسان_93 عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 9554 ولی من دفعه قبل قرص خوردم و پشیمون نیستم اینا بخاطر حال روحیته یه کاری کن یکم و یه کوچولو روحیه ت بهتر بشه این فکرها کمتر میشن مرنج و مرنجان