2777
2789
عنوان

چقد خدا مهربونه

21 بازدید | 21 پست

من تازع ازدواج کردمو تو خونه حوصلم سر میرفت بعد دنبال کار بودم اما کار بیرونو دوس نداشتم واقعا اذیت کننده بود تا اینکه دیروز دختره صابخونمون اومد گفت کار در منزل انجام میدن ازم پرسیدن مستاجرتون کار میکنه یا ن گفتم بمرسم ازت دوس داری انجام بدی منن با کله گفتم اره امروز اتجام دادم راحت بود انقد خوبه زیر کولر با لباس راحت هیشکی بالا سرت نیس احباری ام نیس هرجقد انحام بدی پولشو بهت میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دل پاکی داری که درجا خدا جواب خواستتو بهت داده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

چه کاریه؟

کارای مختلفه مناسبتیه اکثرا الانم لیوانای کاغذی هستنا اونا رو میدن بعد یکم چسب و قلمو با مقواهای برش زده اماده سایز لیوان فقط باید چسب بزنی بچسبونی به لیوان کاغذبه

ای جااااااانم💕

وااااقعاخدا دیدی چقققدر عزیزه
چقققدر جیگره
آخه ما باید برای خدای به این مهربونی چیکار کنیم‌جبران بشه
چیکار؟؟؟؟
به خدا هرچی فکر میکنم هیچ چیز با ارزشی نمیبینم که در راه خدا بدم
تنها چیزی که منو راضی میکنه اینه جونم برای خدا و امام حسین  بدم همین🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭😭😭💚💚💚💚💚❤❤❤❤❤❤

کارای مختلفه مناسبتیه اکثرا الانم لیوانای کاغذی هستنا اونا رو میدن بعد یکم چسب و قلمو با مقواهای برش ...

تهرانید؟ 

میشه ازشون بپرسید که ادرسی شماره ای دارن ماهم بتونیم انجامش بدیم؟

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...