2777
2789
عنوان

دل شکستگی

11 بازدید | 2 پست

چه بده که یه آدم مهربون بعد سالها...تبدیل به یه آدم سنگدل بشه...اونم فقط به خاطر رفتار نزدیکترین آدماش...اینکه دلت از همه بشکنه....همه ای که با تمام وجود براشون همه کاری کردی...حتی بعضی وقتا از خودتم گذشته باشی به خاطر خوشحال کردن اونا...خدایا این چه دنیاییست....کاش نبودم...وقتی این حرفارو به خواهرم میزنم یه جوری میخنده...که انگار با زبان بی زبانی میگه مثل همیشه ساده و گیجم...و بدی اون رو نمیبینم....واقعا چرا؟...هیچوقت فکر نمی کردم خواهر آدم انقدر پست باشه...😔

دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو  برات قشنگ کنیم...🥰

به خاطر همین تصمیم گرفتم با همه اطرافیان نزدیکم قطع ارتباط کنم....دیگه خسته شدم از بس خوبی کردم و بدی اونارو ندیده گرفتم...

دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو  برات قشنگ کنیم...🥰

من و تو چه قدر مثل همیم

من به دختری که اومد تو زندگیم و به قول خودش نجاتش دادم اینقدر محبت که کردم تا محبت رو وظیفه دید

ولم کرد رفت با یه نفر دیگه

اینقدر مهربونیم رو زیاد دیده که باز در حالی که با اون نفر بود اومد سراغم و درد و دل کرد

من میفهمم حالت چیه

خودمم تو همین حالتم

ولی یه موقع که دیره میفهمن جز تو کسی رو ندارن

وقتی که دیگه از چشمت افتادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان