2777
2789
عنوان

چرا اخه🥲

19 بازدید | 12 پست

مشکل دوست..پ.سرم چیه چرا انقد سرد برخورد میکنه و سر هرررررر موضوع کوچیکی زودقهر میکنه سرسنگین میشه بی محلی میکنه و همه چیو میندازه گردن من

بخدا خسته شدم 

اوضاعمون داغونه ازم دوره قرار بود بیاد خاستگاری با خونوادم صحبت کرد ولی باز خودش عقل انداخت گفت الان پول ندارم و سال بعد و اینا منم گفتم اوکیه اشکالی نداره 

ولی منم دیگه خسته شدم دلم میخاد اگه یه موضوعاتی رو من تحمل میکنم بقیه درک کنن و قدردان باشن نه که انقد بی چشم و رو😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن ..طرفت دو دله و رو تصمیمش مصمم نیست.اینکه میخواد یا نه مطمعن نیست .زیاد بهت پیوند نیست همه چی رو میندازه گردن تو ..تو هم خیلی نچسب .یکم سر و سنگینتر باش بزار اون بیاد طرفت منت کشی و باهات ارتباط بگیره کم بدو طرفش 

منطقی صحبت کن باهاش بهش بگو حرف دلشو بهت بزنه و تمام

هیچوقت حرف جدی نمیزنیم همیشه باید بدوام دنبالش 

حتی سری اخر که قرار شد یه سال دیر تر بیاد برا اینکه دستش خالیه کلی اسمون ریسمون بافت به هم و بهم گفت( زن داداشم زد زیر گریه و گقت اگه شما ازدواج کنین داداشت منو طلاق میده)عزیزم صبر کن تکلیف اینا روشن شه بعد 

من گفتم باشه 

بعد چند روز دیگه میترسید گند حرفاش دراد خودش گفت الکی گفته

انقدر آویزون نباش  کم محل کن تا فکر جدی برای ازدواج کن اگر بخوادت  میاد جلو ا ...

من کلیییی لی لی به لالاش میذارم 

هیچی نمیگه و هیچ حرفی نداره به من بگه وای به حال روزی که من کم محلی کنم 

منو فراموش میکنه کلا

خب شما ک میدونی سرکاری چرا ادامه میدی؟!

به گفته ی خودش میگه روم نشد بهت بگم دستم خالیه🥲منم خر،باور میکنم (البته واقعا هم دستش خالیه) 

ولی باز من میگم حالا که اینجور هست اوضاع اقتصادیت خب یکم خوش برخورد تر باش نه که من همش بیوفتم دنبالت 

این چه وضعشه اخه 

دست خودم نیست خیلی وابسته ام بهش نمیتونم بیخیالش بشم 

اگه من حرفی نزنم و سرسنگین باشم اون کلا سمتم نمیاد 

همین دیگه ..چون رو داشتنت مصمم نیست .یا براش خز شدی یا ازت خسته شده ..این اتفاق در مردان طبیعی هست اونم افرادی که هنوز مزدوج نشدند که فوهااا ..زیاد زیگیل نشو‌ بعضی از مردان عاشق کم محلی شدند یبار امتحان کن .تو نرووو یه مدت بسیار طولانی نرو ببین میاد یا نه ..اگر واقعا بخوادت برمیگرده .نخوادت هم سریع رل میزنه