2777
2789
عنوان

هلیله سیاه

1999 بازدید | 11 پست

سلام 'من ۲۹ سالمه و از چند سال پیش داخل موهای سرم تک و توک سفید داشتم اما چند ماهیه خیلی زیاد شدن و دو چشم میزنه

خیلی ناراحتم 'میگن هلیله سیاه تا یک سال و نیم مصرف بشه موهای سفید هم دوباره مشکی میشه

کسی تجربه داره و استفاده کرده?

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

من هليله سياه گرفتم ولي مثل زهرماره، نتونستم بخورم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بايد جويد، داخل كپسول كه نميشه،،، يه جا خوندم كه با عسل بخوريد و مدت طولاني تو دهن نگه داريد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

هلیله سیاه برای درمان هر نوع مشکل پوستی مانند آکنه و بثورات پوستی مورد استفاده قرار میگیرد . برای درمان آکنه و مشکلات پوستی ، از فواید پودر هلیله سیاه خمیر تهیه کنید و آن را بر روی ناحیه مورد نظر بزنید . بعد از خشک شدن کامل ، پوست را با آب خنک شستشو دهید . 

اره ولی یکسال گویا باید بخوری و سرچ کن روششو/فکرکنم باید در دهان نگهداری یا بجویی چندبار

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس