2777
2789
عنوان

دقت کردین اکثرا....🌝

37 بازدید | 34 پست

یه تاپیک دیدم یاد یه چیزی افتادم

چرا اکثرا ازدواجو هدف یا موفقیت میبینن

و چقدر اشتباهه نه؟

بنظرم باید از روی علاقه باشه و در زمان درست خودش

نه اینکه بخاطر اطرافیان یا اینکه فکر کنیم یه هدفه انجامش بدیم

منظورم اینه اگه طرفتونو پیدا کردین،چه عالی! ازدواجم کنید

ولی اگه نکردین واقعا از موفقیتتون کم نمیشه

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

چون از این تاپیکا زیاد دیدم گفتم بگم نظرمو

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی هدفش کاره یکی ازدواج 

اجباری نیس هر کی هر هدفی داره به خودش مربوطه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

ببین حرفت یجوریه که نصفشو موافقم نصفشو نه🤣

خب چرا؟

نظر شما چیه؟

کلا ازدواج ی گزینه س نه یک مرحله 

دقیقا

با حرفت موافقم. بیشتریا اینکه طرف ازدواج کرده رو یک دستاورد میدونن. حتی وقتی جوان مجرد میمیره مینویسن ناکام. انقدر بدم میاد از این جمله. شاید اون از چیزهای دیگه ای تو زندگیش راضی بوده و لذت میبره. 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
یکی هدفش کاره یکی ازدواج  اجباری نیس هر کی هر هدفی داره به خودش مربوطه

اره 

ولی بعضیا تحت تاثیر اطرافیان تصمیمات اشتباه میگیرن انگار

ناراحت میشم واقعا

نتیجه تربیت ه...چون پیشرفت کردن زحمت و سختی  داره ...فکر می کنند با ازدواج بدون زحمت و سختی می تونند میانبر بزنند...چون فکر می کنند مسابقه هست و نباید جا بمونند و خیلی دلایل دیگه

درست میگی ولی به طور سنتی از بچگی به عنوان هدف و دستاورد بهمون قالب شده  خصوصا برای خانما

و چقدر اشتباهه بنظرم

ناراحت میشم میبینم یه سری خانوما اینجا از سنشون و ازدواج نکردن میگن

درحالیکه وقتی از زندگیشون میگن واقعا موفقن

اره  ولی بعضیا تحت تاثیر اطرافیان تصمیمات اشتباه میگیرن انگار ناراحت میشم واقعا

آدم عقل داره میتونه بشینه فکر کنه حرفشون درسته یا نه نمیگم اطرافیان اشتباه نمیکنن ولی طرفم قدرت اختیار و تفکر داره 90 درصد مشکلاتمونو خودمون مسئولش هستیم ولی قبول نداریم چون راحت تره🤦🏻‍♀️

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

وقتی همه مادر زنای فامیل و همسایه و اشنا پز داماد سمندونشون رو جلوت میدن و دخترشون با ادا اطوار تو روت رفتار میکنه وقتی  تو خونه والدینت احساس اضافه بودن بهت بدن وقتی تو خیلی خانواده ها نه اجازه کار هست نه درس و خیلی چیزای دیگه ازدواج میشه هدف و موفقیت با چندتا جمله نمیشه فرهنگ غلط چند صد ساله رو تغییر داد