2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

16 بازدید | 12 پست

خانوما تو را خدا سرزنش نکنید من واسه اینکه شوهرم دهن بین بود و خیلی مشکلات داشتیم قبلنا چندباری براش دعا و طلسم گرفتم که خوب سه یه مدت خوب میشد دوباره همون جور بعدش من دیگه توبه کردم که طرف اینجور چیزا برم به خدا گفتم حتی تو بدترین شرایط دیگه براش دعای محبت و اینجور چیزا نمی‌گیرم.بعد الان با هم بخاطر یه سری مسائل به مشکل خوردیم یکی از دوستام میگه چون قبلاً براش دعا گرفتم الان اینجوری شده میگه باید بری پیش کسی باطلش کنی بعد من توبه کردم با خدا معامله کردم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟برم برا باطل کردنش یا نرم ؟اصلا به دلم نیست دوباره برم پیش اینجور آدما؟تو را خدا راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن که میشه نمی‌دونم من که از اولش با همسرم مشکل داشتم

پس ببین ربطی به اون نداره،خودت بادرایت خودت بایدمشکلتوحل کنی تاکم کم شوهرت ازپدرش دوربشه و نظراون دیگه براش مهم نباشه یااینکه بامدرشوهرت صحبت کن بهش بگو توزندگیتون دخالت نکنه البته بااحترام بهش بگو

من به خدا توکل کردم ولی یه سریا میگن باید بری اونا را باطل کنی من میگم من که توبه کردم چرا برم

دل خودت هرچی بگه همون درسته،توکه باخدامعامله کردی  پس بهش اعتمادکن،نمیتونی بامشاوردرمیون بذاری برای دهن بینی شوهرت؟ 

دل خودت هرچی بگه همون درسته،توکه باخدامعامله کردی  پس بهش اعتمادکن،نمیتونی بامشاوردرمیون بذاری ...

خیلی به مادرشوهر گفتم ولی پدرشوهرم آدم فوق العاده حسود فتنه ایه.حالا الان خیلی بدجور دعوامون شده ایندفعه قصد دارم اگه شوهرم قبول کنه بعد از اینکه آشتی کردیم بهش بگم بیاد بریم مشاوره چون الان که با هم حرف نمیزنیم

دل خودت هرچی بگه همون درسته،توکه باخدامعامله کردی  پس بهش اعتمادکن،نمیتونی بامشاوردرمیون بذاری ...

دلم راضی نیست حتی واسه باطل کردنش برم میگم من با خدا معامله کردم قدرت خدا از هر قدرتی بالاتره