2777
2789
عنوان

ریاضی دوازدهم امتحان دارم

4 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ریاضی اصلا نخوندم و بنا به دلایلی نشد بخونم گفتم تا صبح میخونم ولی خیلی خوابم میاد میشه فردا تک بگیرم شهریور امتحان بدم پر قدرت تر چون الان هیچی نمیره تو مخم 

و اینگه شرایطش چیع من نمیدونم

فردا برو سر جلسه امتحان هرچی بلدی و بنویس چه کاریه اگه ام بلد نبودی خالی بده یا خط خطی کن که شهریور بتونی بری بدی من هروقت نمره ام میدونستم ده میشه نمی‌نوشتم که بشه پنج بتونم شهریور بهتر امتحان بدم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خرداد قبول نشید میمونید برای شهریور ماه

شهریور ماه قبول نشید میمونید برای دی ماه

دی ماه قبول نشید میمونید برای خرداد سال بعد😂

کلا نگران نباشید دیپلم نظام جدید خیلی آبکی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرداد قبول نشید میمونید برای شهریور ماه شهریور ماه قبول نشید میمونید برای دی ماه دی ماه قبول نشید ...

یعنی مثلا یازدهما میرن دوازده ولی امتحان ریاضی پایه قبل شونو میدن؟😂چه مسخره

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خرداد قبول نشید میمونید برای شهریور ماه شهریور ماه قبول نشید میمونید برای دی ماه دی ماه قبول نشید ...

انگار با این دیپلم قراره چه گلی به سرمون بریزیم 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

چه رشته ایی هستی؟ 

مطالب مهم رو بخون. صفحات مهم. فرمول ها رو حفظ کن. صحیح غلط ها و نوشتن جاخالی و فرمول تو امتحانو حتما انجام بده کمکت میکنه پاس شی.

بالای هفت بگیری پاسی. اگه کمتر بگیری میتونی تبصره بزنی بهت هفت میدن قبول میشی دیگه امتحان نمیدی اما اگه میخوای نمره خوب بگیری شهریور میری امتحان میدی جبران میکنی اون نمره خوبو برات لحاظ میکنن.

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

واقعا آدم از این  نظام جدید سر در نمیاره دختر من پارسال ریاضیشو افتاد بعد شهریور امتحان داد ۱۹ اینا شد بعد وقتی این نمره ی شهریورشو با معدل،معاونشون حساب کرد معدلش اومد پایین تر😐😑 من نتیجه گرفتم که اگه کسی بیفته تبصره بزنه بهتره چون نمره ی بالا تو شهریور هیچ تاثیری تو معدل نداره که هیچ تازه کمترم میکنه😐من که سر در نیاوردم والا

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....