2777
2789
عنوان

فوتبال کی با کیه چیه چخبره

68 بازدید | 33 پست

:/ من از هیچی خبر ندارم فقط سقف الان نیریزه ازین سروصدا:/

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.

خبر بس کوتاه بود و جان فزا

پرسپولیس قهرمان شد😍😍😍

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خبر ندارم فقط فهمیدم استقلال دیگه قهرمان نمیشه و پرسپولیس گل زده و شوهرم داره سکته می‌کنه اینارو ...

شوهر منم خیلی ناراحته😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

منم خبر ندارم فقط فهمیدم استقلال دیگه قهرمان نمیشه و پرسپولیس گل زده و شوهرم داره سکته می‌کنه اینارو ...

🤣🤣🤣چرااااا 

دیگه قهرمان نمیشن؟ ببین چجوری دلخوشی مردمو میگیرن🤣🤣

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
خبر بس کوتاه بود و جان فزا پرسپولیس قهرمان شد😍😍😍

هعب

منی که رنگ ابی دوس دارم :/

۲۲ نفر دیونه سر ی توپ میدون همو میکشن

🤣🤣🤣🤣تازه چند ملیون نفر بیرون همو کتک میزنن سر همون ۲۲ نفر

هعب منی که رنگ ابی دوس دارم :/

فقط رنگ

یا استقلال؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷