2777
2789
عنوان

مادر شدن بچه داری خیلی سخته

20 بازدید | 23 پست

دوماه نیم نخوابیدم😦

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج نکرده به این نتیجه رسیدم😂

واقعا خیلی سخته به نتیجه خوبی رسیدی

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
2 سالگی به بعد راحت میشی

یعنی دو سال نخوابم😃چیزیم نمیشه😂

خییییلی سخته عزیزم خدا قوت

ممنون گلم

شاید یه مدت دیگه خوابت بهتر بشه ,ولی آدم مادر میشه تا همیشه قلبش بیرون از بدنه شه،پس تا همیشه سخته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یعنی دو سال نخوابم😃چیزیم نمیشه😂

بامزه گفتی😂🫶🏻

نه منظورم اینه بیشتر سختیت تا دو سالگیشه بعدش دیگه بچه از آب و گل در اومده دیگه راحت تری 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

تا ۴ ماهگی به خودتون نمیاید و سردرگم هستید بعد بهتر میشید.

سعی کنید ۴ ۵ ماهگی شیر شبش رو قطع کنید هم از لحاظ روانی برای خودش بهتره. هم بهتر وزن میگیره. هم دندونهای شیریش سالم تر میمونه. هم خودتون استراحت میکنید.

سعی کنید خیلی توی انجام کار سریع باشید وقتی بچه خوابید شما هم بخوابید.

ولی دیگه هرگز انتظار نداشته باشید مثل سابق بشید. چون برگ جدید از زندگیتون ورق خورده.

موفق باشید☘️

2790
2778
2791
2779
2792