2789
عنوان

پیشگیری

18 بازدید | 9 پست

پیشگیری پیشگیری پیشگیری چرا الکی دلتون بهش خوش میکنید ؟ مگه نمیگن صدرصد نمیگیره . بهترین پیشگیری نداشتن رابطه است حتی اگه بدون دخول هم رابطه داشته باشین بازم حامله میشید اینا به کنار چه مجردای باکره ای که حامله نشدن اونا هم اشتباه کردن مثه استخر و جاهایی که اسپرم هست . بهتره خیلی خوب مراقب باشید اگه بچه نمیخواید . 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استاد ببخشید یعنی زن و شوهر کلا رابطه نداشته باشن درسته؟ 

اگه بچه نمیخوان بهتره رابطه جنسی نداشته باشن ولی میتونن همو بغل یا بوس کنن فقط زیاده روی نکنن لباسشونم مناسب باشه 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
استاد ببخشید یعنی زن و شوهر کلا رابطه نداشته باشن درسته؟ 

تا زمان مناسبش چون بعضی از پیشگیری ها به قیمت وحشتناکی تموم میشه مثه خیلی چیزا بغیر از حاملگی

چی شده این قدر دلت از حاملگی پره؟ نا خواسته باردار شدی؟

پر نیست چجوری بگم 

اگه بچه نمیخوان بهتره رابطه جنسی نداشته باشن ولی میتونن همو بغل یا بوس کنن فقط زیاده روی نکنن لباسشو ...

به به

احسنتتتتتت چقدرررر حقققق

کاربری دست دو نفره،خودم و اون روی سگم. t.me/Offshirleeey