2777
2789
میخوردم ولی دیگ نخوردم   دکترم پول میخواد چکار کنم  فست وفودم نمیخورم🥲

بابات نمیتونه بده قرض کن از بانک از فامیل آخرین راه اگر جور نشد از نامزدت بگیر
به دکترم بگو به زور دارم هزینه میکنم قشنگ کار کنه برات

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر پوست برو

معجون کلروفیل بخر تاثیر زیادی داره

یا اگه شرایط نداری بخری خونگی درست کن

کرفس ،اسفناج ،سیب سبز،خیار،نعناع میکس کن با یک لیوان آب

بعد میتونی تا ۷روز روزی یک عدد سیر بخوری میگن تاثیر داره ،سیر رو با اب قورت بده

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

قربونت  ولی ببینم چی میشه چون وقت دکتر رفتن ندارم

ولی حتما بعد ماجرای عقدت مسئله پوستت و پیگیری کن دختر 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
بله درمان پول میخواد  ولی شاید مشکل هورمونی یا کبدی باشه ک باید با دکتر درمان شه  مرتب ...

اره خصوصن اگ سه روز قبل پریودی مونده جوش میزنم چ افتضاح🥺

بابات نمیتونه بده قرض کن از بانک از فامیل آخرین راه اگر جور نشد از نامزدت بگیر به دکترم بگو به زور ...

چطور قرض کنم از بانک؟ من ادمیم ک نه به بابام میگم ونه نامزدم اصلا غرورم نمیزاره🥲

دکتر پوست برو معجون کلروفیل بخر تاثیر زیادی داره یا اگه شرایط نداری بخری خونگی درست کن کرفس ،اسفن ...

اره گفتم ک درست کنم بخورم ولی خیلی گرونن واسه ی هفتس باید ادامه بدم 

سیر چطور قورت بدم قابل خوردن نیس😅

قابل خوردنه که قورت هم میدی دهنت بو نمیگیره

یه بنده خدایی معدش درد میکرد بهش گفته بودن سیر قورت بده مریضی گرفت فوت کرد میگفتن چون سیر قورت داده کم کم باعث این مریضی شده 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
چطور قرض کنم از بانک؟ من ادمیم ک نه به بابام میگم ونه نامزدم اصلا غرورم نمیزاره🥲

قرض الحسنه از یکی کارکرد حساب بگیری میدن بهت فکر کنم
روشای دیگه هم هست تحقیق کن
آخه الهه لطفی هم که بهت معرفی کردم دکتر گرونیه میتونی تحقیق کنی به جا مناسب تر پیدا کنی