2777
2789
عنوان

کادو سالگرد عقد

3694 بازدید | 43 پست

سلام من نامزدم خودش پول تو جیبی بهم نمیده اصلا با اختلافیم که چند وقته بین مادرمو نامزدم پیش اومده فکر نکنم خانواده م بهم پول بدن که کادو براش بگیرم یه هفته دیگه سالگرد عقدمونه من نمیدونم چیکار کنم ده بیست تومن خودم دارم الان قبلانم براش تیغایی که استفاده میکردو گرفتم 40 تومن بود اون هست اما بنظرم ضایعس چیکار کنم که خوب باشه ؟ میخواستم جعبه بگیرم توش گل بزارم اما نمیدونم از کجا گیر بیارم ، کار رمانتیکی چیزی میدونید ؟ این ایده یه جعبه کوچیک با پنج شیش تا گل خوب هست ؟ خودتون چی کادو میدید سالگردا ؟ البته سالهای پیش براش تیشرتو ساعت و اینام گرفتم امسال اینجوری شده 

وقتي بت پول تو جيبي نميده نامزدت يه چيز ساده بگير با گل و گل خشك تزيينش كن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین تیغو تزئین کنم ؟  

نه از اين باكساي گل بگير اون تيغه هم بذار تو يه جعبه دگ بش تقديم كن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

به نظرم همون 40 تومنا یه تیشرت بخری بهتره تا چیزای تیکه تیکه کوچیک .

ست ورزشی یا شلوار اسلش هم میتونی بخری

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

وقتی عقدید که نامزد حساب نمیشید . دیگه شوهرته و بنابه رسمتون اگر اینطوریه که تا نرفتید زیر یک سقف  هرکدوم  با خرج خودتونید پس دیگه نباید انتظار داشته باشی که بهت پول برسونه بهتره با مامانت مشورت کنی و ازش بخوای  دلخوریشو نیاره وسط ارتباط گیری تو با شوهرت و بهت پول برسونه و کادو بگیری  ولی خب کادو سالگرد عقد رو اول بذار ببین شوهرت چی میده بهت و بنظرم زیاد واجب نیست که تو هم کادو بدی . فعلا کادو بگیر خخخ