2777
2789

چرا؟؟؟

بچه نارس میشه

زودتر از ۳۸ اصلا خوب نیست

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای زایمان زودرس کنی، اون بچه هنوز کامل نیست گناه داره

مثل من که چندهفته مونده بود به بغل گرفتن بچش دعا دعا میکردم زود نیاد که فردا خودش اذیت نشه ولی خدا کلن ازم گرفتش🥹😓

امید ، جنبش نور است در عمق تاریکی !🌱✨

از سزارین سوم میترسم. من زود بیاد یا بمونه یا نمونه 

زود بیاد میمونه ولی ادم بیچاره میشه تا این بزرگ شه 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

هنوز نمیدونی بچه نارس چقدر زجر هست،البته خودمم صبح داشتم میگفتم کاش ۷ ماه دنیا بیاد ولی بعد یاد خواهرم افتادم که قبل عید بچه ۷ ماه دنیا اومد تا یک ماه تو بیمارستان جاش بود هنوزم باید بره دکتر برای چکابهاش

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
از سزارین سوم میترسم. من زود بیاد یا بمونه یا نمونه 

دیوونه دنبال دردسر میگردی ؟میدونه زایمان زودرس چقدر دردسر داره بچه میره دستگاه هرروز باید مسیر خونه وبیمارستان چندبار بری بیای وواسه بچه شیر ببری 

بعدش بری اونجا بمونی بعدش ممکنه بچه به خاطر داخل دستگاه بودن ونارس بودن مشکلات پیدا کنه مثل مشکل بینایی شنوایی تاخیر حرکتی و....‌‌

بچه نارس دردسرداره،

واقعاچه تفکری دارید

دختریکی ازدوستانمون،۶ماه دنیاآمده تکامل مغزی نداشت، نمیتونه راه بره الان

خیلی هازوددتیاآمدن ریه مشکل داشته

و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود