2777
2789
عنوان

سفر با کودک لا

15 بازدید | 2 پست

سلام  چون‌خودم‌ خیلی گیج بودم واذیت شدم خواستم  تجرباتم در اختیار مادرای نگران بذارم

سفر هوایی  خارجی

۱/ کالسکه سبک  دارای حالت  خواب  کامل وتاشو بسیار ضروریه و‌اگر ندارید اصلا نرید چون‌ماشین ندارید و شاید تا اخر شب بیرون باشید یا تو خرید باشید و….. ومیتونید تو کالسکه ب بچه شیر بدید  راحت بخوابه هرجا باشید پوشکشو عوض کنید

توجه کنید کالسکه ایرانی سه چهار تومنی این ویژگی هارو داره و واقعا نیازی ب بردن کالسکه خفن اصلا نیست چون اونجا بحث راحتیه نه چشم و هم چشمی😅

۲/ برای غذای کودک سرلاک ، موز، بیسکوییت و حتمن غذا  آماده ماجان چندتا طعم داره ارزان وبا کیفیتم هس  با خودتون ببرید 

سرلاک  وقتی بیرون باشید راحت تو شیشه شیر میریزید و کثیف کاری وقاشق بردن اینا نمیخاد

۳/ تو هواپیما بچه کلافه میشه وسیله سرگرمی براش ببرید

۴/ یه سوییشرت همش دنبالتون باشه  

۵/اگه بچه شیرخشکیه  بهتره یه فلاکس کوچیک ویه قمقمه‌داشته باشید (یا یه بطری ) که یکیش اب جوش باشه یکیش گرم 

نکته: کالسکه را راحت تا داخل کابین هواپیما میتونید ببرید اونجا مهماندار  ازتون میگیره  وبرگشت با چمدوناتون میاد

سلام عزیزم.

من تاپیک وزن گیری شمارو خوندم 

که میخواستین پودر فوفوویت بدین به بچه تون

چطور بود امتحان کردین جواب داد؟

چیزی هست که امتحان کرده باشین وزن بده به بچتون

لطفا به منم بگین 

بچم ۶ ماهشه ۶و۲۰۰ وزنشه😭😭

خسته شدم از بس گفتن چقد ریزه 

الان هزارتا اهن براش خریدم با همش بالا میاره

فقط یه آهن رو دوست داره میخوره اونم آیفروفیکس

که دوسه روزه دارم بهش میدم اسهال میشه 

خسته شدم😭😭😭

یا نمیخوره یا وقتی هم بخوره اسهال میشه اب میشه

۴تا فوق تخصصم بردم میگن ریزه باید تحمل کنی چاره ای نیست😭😭

توروخدا اگر چیزی امتحان کردی خوب بوده رو وزن گیری به منم بگو

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید