2777
2789
عنوان

دلم تنگته زندگیم🙂🙂

6 بازدید | 7 پست

دلتنگ اون روزاییم که میگفتم وای ینی روم کراشه؟ وای ینی دوستم داره؟روزی ک بهم گفتی دوستم داری کلی ذوق زده شدم کلی بالا پایین شدم تا یماه هر شببببب تا صب حرف میزدیم. و من هر شب تا صب انگار تو رویا بودم ولی همش یماه بود بعد یماه تا ۳ سال جنگ روانیمون شرو شد چرا سه سال طول کشید با اینکه هردومون میدونستیم این رابطه چیزی جز جنگ عصاب نیست🙂🙂🙂البته یه شیرینیایی هم این وسط بود که تموم اون جو روانی و متشنج بینمونو از بین میبرد با همه ی این اتفاقا دلتنگتم(:

دلم میخاد بازم برام سپهری بخونی و منم اونقدد بی دقدقه باشم اونقد فکرم ازاد باشه بتونم با تموم‌وجودم گوش بدم صدای قشنگتو ولی حیف ک من و‌تو دیگه اون ادمای قبلی نیستیم دیگه همه چی عوض شده دیگه حتی الانم اگه باهم باشیم همه چی بینمون‌عوض شده💔

.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کسی اینجا نمی‌فهمد من و حال خرابم را :)

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

عزیزم❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز