2777
2789
عنوان

سرطان روده

1980 بازدید | 37 پست

سلام عزیزم اینجا کسانی هستن و میشناسید که سرطان روده داشتن و خوب شدن؟ مرحله بیماری رو هم بگید... همسرم تازه درمانش تمام شده خیلی میترسم از عود بیماری.. همسرم مرحله ۳ بود بیماری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداراشکر که همسرتون خوب هستن پت اسکنشون هم خوبه یعنی همه چی خوبه خداراشکر.

نگران نباشید. آدم از فردای خودش خبر نداره که شما نگران عودی. از زندگیتون لذت ببرید.

ماهایی که به ظاهر سالمیم هم معلوم نیست تا کی زنده ایم و فرصت بقا داریم مگه شما میتونی تضمین بدی که فردا هستی؟ پس توکل کنید. استرس بدترین عامل برای عود بیماریه.

ولی لعنت به سرطان ای کاش این بیماری هیچ وقت نبود ای کاش موقعی به دنیا اومده بودم که این بیماری اصلا نبود. 

خداراشکر که همسرتون خوب هستن پت اسکنشون هم خوبه یعنی همه چی خوبه خداراشکر. نگران نباشید. آدم از فرد ...

تمام زندگی من شده استرس.. ۹ ماهه یه خواب راحت ندارم.. همش نگرانی همش دلواپسی.. مثل قبل نه میتونم بخندم نه شاد باشم.. آینده ی نا معلوم... الانم دکترا میگن خوبه ولی احتمال عود بالاخره هست.. ای کاش یه بیماری بود که دیگه درمان میشد تمام... 😔😔

خداراشکر که همسرتون خوب هستن پت اسکنشون هم خوبه یعنی همه چی خوبه خداراشکر. نگران نباشید. آدم از فرد ...

تایپیک هاتون رو می خوندم شما مادرتون بهتر شدن؟ الان خیلی از خانواده ها درگیر هستن با این بیماری متاسفانه 

تمام زندگی من شده استرس.. ۹ ماهه یه خواب راحت ندارم.. همش نگرانی همش دلواپسی.. مثل قبل نه میتونم بخن ...

میفهمم چی میگید من خودم این روزها را با پوست و استخوان درک کردم. ولی تا میتونید برید بیرون لذت ببرید از زندگی 

تایپیک هاتون رو می خوندم شما مادرتون بهتر شدن؟ الان خیلی از خانواده ها درگیر هستن با این بیماری متاس ...

بهتره در موردش صحبت نکنم اصلا نمیدونم توی تاپیکهام هست یا نه‌. ولی شما خیلی به آینده امید داشته باشید. سرطان روده به درمان بسیار بسیار خوب جواب میده. میشناسم کسانی که خوب شدن و سالها بدون مشکل زندگی میکنن.

برای مادر من هم دعا کنید منم برای شما دعا میکنم.من در بدترین و شکنجه آورترین روزهای عمرم دارم زندگی میکنم از خدا بخواهید خودش شفانامه ی مادرم را امضا کنه. دیگه بریدم از زندگی . 

بهتره در موردش صحبت نکنم اصلا نمیدونم توی تاپیکهام هست یا نه‌. ولی شما خیلی به آینده امید داشته باشی ...

عزمزمه خیلی ناراحت شدم از خدا و امام رضا براشون شفا طلب میکنم.. خودش کمکتون کنه.. بمیرم برات❤❤😔

بهتره در موردش صحبت نکنم اصلا نمیدونم توی تاپیکهام هست یا نه‌. ولی شما خیلی به آینده امید داشته باشی ...

ولی خواهش میکنم نا امید نباشید من کسانی رو دیدم توی این بیماری که قطع امید بودن و خو ب شدن.. نمیخوام شعار بدم بگم روحیه.... ولی دکتر خوب و ادامه درمان و نا امید نشدن رمز موفقیت اون افراد بوده..مادرتون استیج چند هستن؟

ولی خواهش میکنم نا امید نباشید من کسانی رو دیدم توی این بیماری که قطع امید بودن و خو ب شدن.. نمیخوام ...

گلم مادر من گرید یک بود. سرطان زبان دااشت هشت ماه پیش عمل شد پرتو هم رفتیم حتی شیمی هم نشد جواب آزمایشاش خوب بود. دوباره از فروردین درگیر شد بیست روز پیش عمل شد نفسش با تراکه غذا با گاواژ کل کف دهان و زبانش برداشنه شده کل گردنش و قفسه سینه اش لنفش برداشته شده. دویست سیصد تا بخیه داره. زندگیم شده عین فیلم ترسناک!!!!

خدا نکنه ناامیدی از رحمت خدا بزرگترین گناهه. روحیه مون هم جنگنده ایم ولی نمیدونم چرا خدا یاریمون نمیکنه کمکمون نمیکنه. دکترش هم یعنی بهترین دکتر اصفهانه توی بهترین بیمارستان خصوصی عمل شد. مادر من فقط پنجاه سالشه از درون دارم نابود میشم وقتی میبینم این بلاها سرش اومده این همه درد میکشه حتی نمیتونه ناله کنه حتی نمیتونه حرف بزنه. خدارا با تمام وجودم قسم میدم به هرکسی دوست داره بهمون رحم کنه مادرم را شفا بده سلامتیش را بهش برگردونه. تنها پناه زندگیم مادرمه هییییییییچ کس را نداریم. فقط یک مادربزرگ داریم و خودمونیم حتی پدری هم ندارم تکیه گاهم باشه ما بچه ها شانه به شانه مادرم داریم مبارزه میکنیم با این بیماری لعنتی. دقیقا حستون را درک میکنم قلب آدم اتیش میگیره 

کاش هیچ کس با سلامتی عزیزانش امتحان نشه.