2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

136 بازدید | 6 پست

پسرم تازه 10روزشه. امروز یکم شکمش درد گرفت به خودش میپیچید قرمز میشد دست زدم دیدم شکمش رو سفت مبکنه. دکترش گفت کولیکز بده ولی اونم پیدا نمیشه کولیک اید گرفته شوهرم الان. کسی استفاده کرده؟ راستی با روغن زیتون شکمش رو ماساژ دادم پاهاشو تکون دادم دستشویی بزرگ کرد بادش رو خالی کرد فک کنم اروم شد یکم. خودم زیادی نفخ دارم عرق نعنا و زیره میخورم باز راهکاری دارین بگین انجام بدم 

حتما بین شیر دادن آروغ ش رو بگیر بعد شیر خوردن بلافاصله نخوابونش حتی خوابید بذار رو شونت چند دقیقه قدم بزن اگه بادی داره خالی بشه. رو سطح شیبدار هم بخوابونش. هیچکدوم از این قطره ها برا پسر من اثر نداشت خودم غرق نعنا میخوردم تا شیرم کمتر نفخ داشته باشه.یا روغن زیتون هم حتما ماساژ بده شکمش رو با پاهاش حالت رکاب دوچرخه بزن اینم باد شکمش رو کم میکنه.در نهایت هم باید صبر کنی تا ۳ یا ۴ ماهگی خودش خوب بشه

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

به پسر من دکتر قطره کولیک ایز داد عزیزم خیلی خوب بود

بعضی وقتا که دلدردش زیاده نبات سفید بجوشون چند قطره عرق نعناع بریز توش بده بهش زود آروم میکنه

شکمشو و کمرشو با روغن زیتون ماساژ بده روزی چند بار

آروغ بچه رو بگیر

غذاهای نفاخ نخور

پستونک کمک کننده هست توی این موارد

معمولا تا 4 ماه کولیک اذیت میکنه بعدش کم کم بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.