کامل بده مامانم به داداشم میداد خیلی خاصیت داره روزی دوتا میداد بهش
فکر کنم رو سایز زبان تاثیر داره
۱۳ سالشه ۱۳ متر زبون داره 😂
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
أره دوتا خوبه با کره و کمی آب جوشیده پوره کن بده تا بهتر بتونه بخوره
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نمیدونم مامان من میداد داداشم دوست داشت اصلا حریره بادام و فرنی نمیخورد مامانم آب پز میکرد صبحا دوتا میداد بهش از ۷ و ۸ ماهگی
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
همین کارو میکنم یا با آب گوشت میدم چیزای مقوی دیگه بلدین بگین دخترم وزن نمیگیره اصلا
یادم رفته خیلی چیزا رو 🥴
مولتی ویتامین و آهن رو مرتب بده بهش اشتهاش خوب میشه
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️