2777
2789
عنوان

چرا پوستم با آرایش بدتر میشه؟؟؟

51 بازدید | 17 پست

بچه ها من پوستم نسبتا خوبه یعنی صافه یکم خیلی کم منافذ دارم که اصلا معلوم نیست وقتی آرایش ندارم. پوستم براق و صافه  یکدسته اما همین ک آرایش میکنم میشه پوست پرتقال !!!صورتم هم انگار بزرگ میشه کسی میدونه علتش چیه؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستم خوبه تو حالت بی آرایش ..با آرایش بد میشه

اخ ربطی نداره باید صورتو با ژل بشوری ابرسان مرطوب کننده بزنی بعد کرم پودر بزنی تا رو پوستت بخابه بعدشم باید پودر فیکس بزنی رو صورتت پخش نشه

اره کلا میکاپ صورتو سن دارمیکنه

چرا اخه من دیدم دخترا آرایش میکنن پوستشون خوب بنظر میاد ولی من آرایش میکنم بدتر میشه!!! بعنی تو حالت بی آرایش ۸۰٪ پوستم صافه صافه ولی آرایش کنم منافذ باز میشن بعد صورتم ورم میکنه سن دار نمیشه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اخ ربطی نداره باید صورتو با ژل بشوری ابرسان مرطوب کننده بزنی بعد کرم پودر بزنی تا رو پوستت بخابه بعد ...

ژل جی. و ابرسان چی بزنم عزیزم چیزی میشناسی که آرایش روش بخوابه ؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
چون به پوستت نمیرسی احتمالا سنت کمه اما پوستت دهیتراته ست و ابرسانی نمی‌کنی

ابرسان چی بزنم خانوما که پوستم آرایش بهش بشینه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
پرایمر بگیر بزن زیر کرمت 

پرایمر معرفی کنید لطفا عزیزم .. قبلا ابرسان کامان و پرایمر ینفیت میزدم و وازلین  خیلی خوب بود ولی الان هر چی از اون ابرسانم زیر آرایش میزنم انگار نه انگار 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
برو داروخونه برا هر پوستی یه نوع ژل و ابرسان مناسب خودشون راهنمایی میکنن من خودم ژل کامان میزنم خیلی ...

منم کامان میزدم خوب بود😐الان هر چی‌میزنم بد میشه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
2790
2778
2791
2779
2792