2777
2789
عنوان

حسسسس ششمیییییییی😭

1 بازدید | 9 پست

میزارن کار کنیم؟ 

کارمون درست میشه؟ 

گوشیارو بهمون میدن؟ 

حستون راجب من چیه/؟ اسمم زهراست

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

ان شاءالله درست میشه(حس نیستم 

۱.درسم چی پیشه؟چه شغلی میرم 

۲.دوسم داره؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دختر_بلوبری    

یه نفر براتون مانع درست کرده 

زیراب زده یا هرچی طول میکشه ولی کارتون درست میشه حرفاتو پیش هرکسی نزن 

گوشیاتون هم پیدا میشه 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یه نفر براتون مانع درست کرده  زیراب زده یا هرچی طول میکشه ولی کارتون درست میشه حرفاتو پیش هرکس ...

ممنونم قشنگم خیلی لطف کردین.. 

میشه بگی شغل ایندم چیه؟ 

رشتم انسانیه به نظرت تغییر رشته بدم؟ 

کلا راجبم چی حس میکنی اسمم زهرا

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
ممنونم قشنگم خیلی لطف کردین..  میشه بگی شغل ایندم چیه؟  رشتم انسانیه به نظرت تغییر رشته ...

@دختر_بلوبری  

ممنونم قشنگم خیلی لطف کردین..  میشه بگی شغل ایندم چیه؟  رشتم انسانیه به نظرت تغییر رشته ...

رشته ت رو تغییر ندی بهتره 

دختر احساسی هستی و یه مقداری ساده 

هرکسی دوستت نیست مراقب اطرافیانت باش 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
رشته ت رو تغییر ندی بهتره  دختر احساسی هستی و یه مقداری ساده  هرکسی دوستت نیست مراقب اطر ...

مرسی عزیزم درسته... 

شغل ایندم رو میتونید حدس بزنید؟ 

دوتا دوست دارم اسمشون ندا و مریم هست به نظرت با اینا دوست باشم یا قطع رابطه کنم؟

مرسی عزیزم درسته...  شغل ایندم رو میتونید حدس بزنید؟  دوتا دوست دارم اسمشون ندا و مریم ه ...

ندا دختر اوکیه هست اما مریم حس خوبی ازش نمیگیرم 

شغلتم در حوزه تحصیلاتت میشه احتمالا

ندا دختر اوکیه هست اما مریم حس خوبی ازش نمیگیرم  شغلتم در حوزه تحصیلاتت میشه احتمالا

اها که اینطور.. ممنونم لطف کردین💚