2777
2789
عنوان

بدنسازا بیاید

17 بازدید | 16 پست

خانمایی  ک بدنسازی کار میکنین 

واسه کاهش وزن 

در روز چند تا کالری می‌خورید 

من ۱۲۰۰ولی فک میکنم خیلی کمه چون تمریناتم خیلی سنگینه امروز برای مثال ۵تا حرکت بود هر حرکت ۵ ست ۲۰تایی

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اولش فک میکنی خیلی سینگینه چند بار که بری بدنت عادت میکنه

من اوایل بدون وزنه انقدر برام سنگین بود بعد یه ماه بدن کامل عادت میکنه نگران نباش

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(
دوماهه میرم بدنسازی،حدود ۱۵۰۰ میخورم وزن ولی زیاد کم نکردم🤕

ولی من ۵ کیلو کم  کردم ب هزار بدبختی توی چهار ماه

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
عزیزم اولش فک میکنی خیلی سینگینه چند بار که بری بدنت عادت میکنه من اوایل بدون وزنه انقدر برام سنگین ...

آخه من وزنه ۴۰ کیلویی ميندازم این ماه قراره ۵۰ بندازن

نجل بدن ساز کم هست 

وا چرا یعنی کسی نیست بدنسازی کار کنه

اها چند کیلویی؟من ۹۷بودم بعد از دوماه ۹۳,البته ماه اول رژیم نگرفتم یه کیلو کم کردم

۷۰ بودم الان ۶۵

ههست کم هست

چون فک میکنن بدنشون مردونه میشه سمتش نمیرن 

افرین من کلا هدفم هفتاده🤣🤣🤣

من هدفم ۵۵🫠ب سختی وزن کم میکنم البته رعایت نمیکنم ناگفته نماند😁😂