2777
2789

بسه از بس پنهانکاری کردم بخاطر خونوادم و دروغ گفتم دیگه خسته شدم...خسته شدم تا کی باید ادامه بدم.مامان و بابام دارن جدا میشن و من نمیتونم هیچکاری کنم.همش قضاوت میشم.نه میتونم بابامو راضی کنم که بره منت کشی نه میتونم مامانمو راضی کنم کوتاه بیاد.هرکس برای خودش پشت داره بجز من و داداشم.مثل بچه بامن رفتار میکنن در حالی که راه حل دست منه.واقعا نمیدونم جای بابام بودم چیکار میکردم.دلم واسه هردوشون میسوزه واقعا.بیشتر واسه داداشم.نمیتونم شاهد ازهم پاشیده شدن خونوادم باشم💔هیچکس درکم نمیکنه.من اگه پیش مشاور مامان و بابام حرفای راستو بزنم معلوم نیست چه بلایی سرم میارن.هیچکس رازدارم نیست.خستم دیگه نمیتونم..هیچ امیدی ندارم جز یه معجزه..توروخدا کمکم کنین نمیتونم😭🥀🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت خونواده ی بابام.تفاهم ندارن.دعوای بابابزرگم با بابام.بی توجهی بابام..یکی دوتا که نیست😞

دخالت خانواده ی بابات و تومیتونی درست کنی ازخاتوادش شکایت کن بکو محل نمیدن و....به خانوادش وقتی بابات نیست بتوپ

نه حرف نمیزنم فقط میگم تفاهم ندارن

نه دختر خوب راستشو بگو،  الان زمان طلایی هست شاید همه چی به دست تو باز شد 

مشکلشون خیلی جدی یه نمیخام بگی چیه فقط فکر میکنی قابل درست شدن نیست؟ 

دخالت خانواده ی بابات و تومیتونی درست کنی ازخاتوادش شکایت کن بکو محل نمیدن و....به خانوادش وقتی بابا ...

این راهارو مامانم رفته.عمم اصلا هیچی به خودش نمیگیره هی بامن شوخی میکنه بهش نمیخندم باز ادامه میده

خب تقصیر کار پدرته چون زنها هیچوقت زندگیشون رو ول نمیکنن برن مگه اینکه خود زنه مشکل داشته باشه تو این مورد حق با مادرته بنده خدا از زمان ازدوجش تا الان دیگه خود داری کرده احتمالا

نه دختر خوب راستشو بگو،  الان زمان طلایی هست شاید همه چی به دست تو باز شد  مشکلشون خیلی ج ...

همه چی بستگی به بابام داره‌‌.من میدونم مامانم میخواد بابام با بزرگای فامیل حرف بزنه بعدشم تعهد بده و اینا ولی من اینارو چجوری بگم به بابام.نمیشه گفت که یکیشون مقصره فقط.ولی خب