ftara مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 202 عنوان تکرار بتا 55 بازدید | 8 پست دوستان من ۱۰خرداد ازمایش دادم عدد۳۱۲بود بعد ۴روز تاخیر امروز تکرار کردم عدد بتام شده ۵۲۳نرماله؟ 1403/03/12 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 نه، چرا کم بالا رفته؟ دکتر چی گفت؟ منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
ftara مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 202 نه، چرا کم بالا رفته؟ دکتر چی گفت؟ گفته دوباره تکرار کنم. ممکنه بخاطر این باشه که لقاح دیر گرفته
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 گفته دوباره تکرار کنم. ممکنه بخاطر این باشه که لقاح دیر گرفته آره، احتمالا نی نی پسره منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 فکر نکنم مشکل باشه من بعد یک هفته تاخیر رفتم از بتا ۱۰۰۰ بود ولی خواهرم با یک هفته تاخیر رفته بود بتا ۵۰۰ و خورده ای بود مشکلی نبود خدارو شکر خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ftara مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 202 فکر نکنم مشکل باشه من بعد یک هفته تاخیر رفتم از بتا ۱۰۰۰ بود ولی خواهرم با یک هفته تاخیر رفته بود بت ... اخه من روزای تخمک گذاری اصلا نزذیکی نداشتم از روز ۱۶پریودم نزدیکی داشتم. به خواهرتونم گفتن که تکرار کنه ازمایش رو
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 اخه من روزای تخمک گذاری اصلا نزذیکی نداشتم از روز ۱۶پریودم نزدیکی داشتم. به خواهرتونم گفتن که تکرار ... نه تکرار نکرده بود خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔