2777
2789
عنوان

سلام دوستان تناسخ راسته؟!

24 بازدید | 15 پست

از نظر اسلام خرافات ولی چرا وقتی یکی به دنیا میاد از بچگیش مثلا با بیماری مادر زادی بزرگ میشه یا یکی میگن از بچگیش اسکول یکی زشت یکی خوشگل؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم حقیقت مطلقه  جایی باید عدالت برقرار شه

یعنی چی؟

مثلا خب یه نفر توی این زندگیش آدم بدی بوده بعد توی زندگی بعدیش آدم خوبی بوده اون موقع چجوری خدا میخواد این آدمو قضاوت کنه؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱

نه راست نیست.

دلایل کاملاً منطقی داره همه این مشکلات 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۴.۱ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

اگه راست باشه باید جواب 200 300 تا زندگی رو بدیم که چرا گناه کردیم چرا خوب بودیم

جالا ۲۰۰ ۳۰۰ تا ن میگیم چند تا نمیدونم حتی شیطان هم به خواطر گناهش از درگاه خدا رانده شد ک ب اذیت آدما دست برداشت از بچگی میبینی یکی از سنش بیشتر حالیش میشه و ...

دلیلا مربوط به سختی کشیدن آدم نیست آدمی ک از بچگیش مثلا زجر میکشه؟؟

اونم دوتا جواب داره که اگه بگم یه عده ای مسخره میکنند.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۴.۱ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

جالا ۲۰۰ ۳۰۰ تا ن میگیم چند تا نمیدونم حتی شیطان هم به خواطر گناهش از درگاه خدا رانده شد ک ب اذیت آد ...

نمیدونم شاید اون بچه بخاطره موقعیت خانواده یا تربیت خوب یا شاید هم مشکلاتی که باهاش روبرو شده باشه تو سن پایین باعث شده باشه بیشتر از سنش بفهمه

یکی باید باشد که وقت رفتن نرود🚶🏽🚶🏽‍.....🚶🏽‍♂️

اینو یحایی خوندم این تناسخ رو حکام ظالم  در گذشته های دور درست کردن تا مردم عادی که در ظلم هستن فکر کنن بخاطر گناهانه گذشتشون گرفتار این عذابها شدن و برعلیه اون حکام ظالم شورش نکنن اینکه چرا بعضیا مشکلاتو بیماری دارن این  ممکنه سرنوشت و امتحان اون ادم یا نزدیکانش میتونه باشه یا صلاح زندگیش دراین بوده و در هرصورت اگه خودش تو اون مسئله مقصر نباشه خدا براش جبران میکنه واز بار  گناهانش کم میکنه 

جالا ۲۰۰ ۳۰۰ تا ن میگیم چند تا نمیدونم حتی شیطان هم به خواطر گناهش از درگاه خدا رانده شد ک ب اذیت آد ...

یک بعدش مربوط به امتحان آدمیزاد هستش و یک بعدش هم خطای انسانی هستش مثلاً تو روایات داریم که زن و شوهر زمانی که می‌خوام نطفه رو ببندند به آلت تناسلی هم نگاه نکنند باعث کوری بچه میشه حالا یا کوری ظاهری و یا کور دلی.

برو روایات انعقاد نطفه و آداب بارداری در اسلام رو بخون.

یک بعدش مربوط به امتحان آدمیزاد هستش و یک بعدش هم خطای انسانی هستش مثلاً تو روایات داریم که زن و شوه ...

نمیدونم ولی خوب اسن سوالا ذهنم رو مشغول کرده حالا تناسخ راسته یا دروغ میگن امام زمان که ضهور کنه خیلی از علمای پنهان آشکار میشه  اصلا یکی یک جوری از بچگی ب دلت میشین ولی یکی دیگ‌ب دل هیچکسی نمیشینه شاید دللیل فلسفی داره یا تناسخ