2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چه ربطی به اون داره  اول درمان کن بعد ازدواج 

شاید یکی یبوست داشته باشه باید بره بگه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
نه چه ربطی به اون داره  اول درمان کن بعد ازدواج  شاید یکی یبوست داشته باشه باید بره بگه&n ...

ربط داره چون تو بارداری تاثیر داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چیزی که درمان داره رو درمان کن.‌نه که خودت و عیب ناک کنی.‌و همه جا پر بشه و دیگه خواستگار نیاد. تنبلی تخمدان از تغذیه های بد الانه. اصلاح سبک‌زندگی کن.‌ورزش کن درست میشه

ربط داره چون تو بارداری تاثیر داره

خب میگم که باید درمان کنه تنبلی قابل درمان هست 

اما ربطی به خواستگار نداره 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
خب میگم که باید درمان کنه تنبلی قابل درمان هست  اما ربطی به خواستگار نداره

وقتی اون خواستگار قرار همسر آینده‌اش بشه پس شرایط بارداری استارتر بهش ربط داره از اونجایی که تنبلی تخمدان رو بارداری تاثیر داره پس به خواستگارش هم ربط داره

حالا درمورد اینکه بگه بهش یا نگه نظری ندارم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وقتی اون خواستگار قرار همسر آینده‌اش بشه پس شرایط بارداری استارتر بهش ربط داره از اونجایی که تنبلی ت ...

فکر کنم شما از اونایی هستین که میرید خواستگاری 

در جلسه اول دختر را لخت میکنید ببینید عیب نداشته باشه یه وقت