2777
2789
عنوان

زندگی با جادوگر

99 بازدید | 10 پست

واقعا موندم با این زن چه کنم. تو یه خونه محقر ته شهر زندگی میکنه توهم داره که همه میخوان زندگیش و بچه هاش رو چشم بزنن. برا همین کلا نه آدرس ما رو به فامیلاش داده نه ما تو این چند سال اخیر پامون رو خونه فامیلای همسرم گذاشتیم. میگه مردم چشم ندارن زندگی آدم رو ببینن. بعد خدااا میدونه چه چشم شوری داره خودش. مثالهاش رو بگم هرکی هم اعتقاد به چشم‌نظر نداره ایمان میاره. 

بعد خودش تو زندگی بچه هاش دخالت میکنه و به اختلاف و  مشکل که میخورن میگه چشممون زدن. 😐😐😐😶 

گاهی حس میکنم جادوگری چیزیه. تمام لوازم زندگیش رو مثل این فیلم ترس..ناک‌ها ریخته دور خودش که سختش نباشه بره در کمد باز کنه. دیشب خونه‌ش بودیم بچه‌م داشت بازی میکرد متوجه شدم پشت سر من و بچه داره ادا درمیاره. بعد دو ماه رفته بودیم یه ساعت خونه‌ش 😐 میری شکلک درمیاره و تو روم به بچه که بازی میکنه میگه اه! نمیریم هی تیکه میندازه که نمیای بچت من و نمیشناسه. 

درد داره اینجا حرفی بزنی زود میزنن تو دهان خانمهای جوان که چرا با مادرشوهر خوب نیستی. به خدا پیرزن وقت آرامش و استغفار و جمع کردن بچه ها دور خودشه. نه فتنه انداختن و به طلاق کشوندن زندگی بچه ها. اونم پیرزنی که دو سال اول زندگی روبروم تعظیم میکرد و کلی احترام میذاشت. جاریِ جادوگر ملعون و پیرزن بدطینت. امان از دست شما. سپردمتون دست خدا. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استغفرالله چیز بدی تصور کردم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم مادر شوهرم یک نقاب زده بود به چهرش تا چند سال طوری وانمود میکرد میگفتم یکی از اهالی بهشت مادر شوهرم شده وای که چقدر دیر نقاب از چهرش افتاد ازش متنفرم و نمیخام تا آخر عمر ببخشمش

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند
در مورد وسایل خونش بیشتر توضیح بده

چه توضیحی

کلا همه چیز رو میریزه زیر میزها و پشت مبلها که راحت برداره دوباره دیگه. بچه هاش هم یاد گرفتن مثل خودش لباس کار و دانشگاه و .... رو میریزن وسط هال رو زمین و رو مبل. 

فردا صبح از همون جا میپوشن میرن بیرون دوباره. اوایل آشنایی میرفتم اونجا خوب خونه رو برق مینداختن و خلوت بود.‌ الان باید لباسها رو بردارم هل بدم اون ور رو مبل جا شم.‌