2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مزه خمیر میده وسطشم که یه خامه داره که مدل خامه هاش فرق میکنه

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

خیلییی نرم و شله،بیشتر هم بستگی داره به جایی که ازش میخری مثلا من از جاهای مختلف گرفتم یکیش از رستوران بود که خود خمیر فقط مزه آرد میداد و زد تو ذوقم ولی یدونه بسته بندی وارد شده ژاپنو گرفتم خوشمزه بود

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
شیرینی فروشی ها دونه ای هم میفروشن مثلا ۳۰ یا ۴۰ بازم نمیدونم‌ قیمتشو خودمم است نکردم

سمت ما ۸۰ ۹۰ تومنه چرا پس؟

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

من شنیدم خیلیا میگن چیز جالبی نیس طعم خاصی نداره خودمم تا حالا نخوردم

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

ببین وسطش که چیزای مختلف میذارن  بستنی یا میوه یا شکلات  خود خمیرش هم طعم خمیر میده  ...

مزه خمیر خام ؟😬😂😂

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”