2777
2789
عنوان

نامزدم همش محدودم کرده چیکار کنم

391 بازدید | 27 پست

خیلی محدودم یعنی حق ندارم از خونه برم بیرون خودشم اصلا زیاد بیرون نمیبرتم میگ ماشین ندارم فلان همش خونه ام هیچ برنامه ای ام ندارم یعنی گفته نباید داشته باشی ی سیمکارتم خریده ک فقط خودش و مامان بابام دارن نه دیگ دوستی دارم نه تفریحی همش خونه ام منم چند روز دارم مثل خودش رفتار میکنم وقتی می‌ره بیرون با دوستاش هی بهش زنگ میزنم بیا خونه یعنی میزارم بره ها ولی مثلا میگ یک ساعت میام می‌ره آخر شب میاد منم تنهام خب خونه دارم دق میکنم میگمم‌ اینطوریه دارم دق میکنم میگ خب ناراحتی تمومش کنیم انگار من دوس دخترشم و الکیه همه چی انگار بچه بازی من یبار نامزد بودم و بهم زدم دیگ نمیخام بهم بزنم اینم اخلاقش اینطوری تروخدا قضاوتم نکنید و بگید درسته ک مثل خودش رفتار. میکنم و محدودش میکنم یعنی بعضی وقتا گوش میکنه بعضی وقتام میگ بسه به تو چ ربطی داره اصلا دوست دارم میگم منم میکنم ناراحت میشه قهر می‌کنه همش منم قهر میکنم میگ من نمیتونم نازتو بکشم چیکار کنم دارم دیونه میشم وسط بهار همه بیرون تو گشت و گذار همسنای من همشون تو عشق و حال منم اینطوری محدود شدم آخه چرا درکمم‌ نمیکنه و این بدتر می‌کنه میگ مگ چیه همه خونه ان من ۱۷ سالمه و اون ۲۸

باهاش خدافظی کن

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا احتمالا سمت شما زود ازدواج میکنن ازین چیزی نمیگم

اما ایشون داره شوخی و جدی هی میگ کات کنیم و میدونه تو کات نمیکنی پرو تر میشه

خانوادت در جریان هستن؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

این نامزدی رو به هم بزن!یه چند سال هم از فکر ازدواج بیا بیرون!

نه سنت مناسب ازدواجه

نه خودت امادگی ازدواج داری

نه نامزدت از نظر شخصیتی نرماله

چه کاریه به زور میخوای خودتو بدبخت کنی  

همش رو به خانواده ات بگو معلومه که باید بهم بزنی میخوای با یه روانی زندگی کنی؟ اختلاف سنی هم زیاده 

مرده داره با دوستاش می‌ره بیرون ولی تو حق نداری هیچ کاری کنی مگه زندگانیش هستی 

یه دو سه سال صبر کن درس بخون سرکار برو هفده سالگی دومین باره؟ چه خبره؟

رو نده بهش بعدا بدتر هم میشه 

باردار بشی چی؟ میخوای بشینی تو خونه ؟ ورم می‌کنی بدنت داغون میشه زایمان سخت میشه افسردگی میگیری

فردا روزی مدرسه بچتم نمیتونی بری خوبه اینطوری؟

اینا به کنار دوتا نون هم نمیتونی بری بگیری و باید فقط بپزی و بشوری و بهش خدمات دهی کنی

باهاش حرف بزن بپرس دلیل این رفتارش چیه فایده نداشت  پدرت بگو باهاش حرف بزنه باید همین اول تکلیفتو روشن کنی

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

این نامزدی رو به هم بزن!یه چند سال هم از فکر ازدواج بیا بیرون! نه سنت مناسب ازدواجه نه خودت امادگی ...

آخه نمیتونم دیگ از طرفی خیلی دوسش دارم وابسته ام اینم اینطوری سو استفاده می‌کنه من قبلاً افسردگی داشتم قرص خوردم بهتر شدم دیگ قط کردم قرصامم ولی دوباره احساس میکنم دارم افسردگی میگرم 

من جات بودم بهم میزدم، فک کن تا آخر عمر همینجوری باهات رفتار میکنه و همیشه محدودی، شوهره من بعد از عروسی اینجوری شد همه جا میگه من خودم میبرمت هیچ دوستی ندارم، یعنی تنها هیچ جا نمیزاره برم ولی همش هرجا بگم منو میبره اکثرا هر روز غروب بیرون میبره آخره هفته بیرونیم از صبح تا غروب. ولی واقعا دارم عداب میکشم احساس میکنم زندونی هستم اگه بچه نداشتم ی روزم تحملش نمیکردم واقعا سخته. 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...