حالومان مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 3397 عنوان یکی بیاد کمک 8 بازدید | 3 پست امشب میخوایم بریم مسافرت نمیدونم از کدوم کار شروع کنم؟؟باید الویه درست کنم برای تو راه حموم برم ساکم رو جمع کنمیکسرم بیرون برم خرید 1403/03/12 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7078 سیب زمینی و مرغ بزار بپزه بعد برو ساکتو ببند بعدش غذاتو درست کن و خونه رو مرتب کن و بعد برو بیرون کارا که همه تموم شد بعدش برو حمامسفر خوش بگذره 🌹
حالومان مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 3397 سیب زمینی و مرغ بزار بپزه بعد برو ساکتو ببند بعدش غذاتو درست کن و خونه رو مرتب کن و بعد برو بیرون کا ... میخوایم بریم اول تهران بعداردبیل چی ببرم لباس چند دست خنک یا گرم
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7078 میخوایم بریم اول تهران بعداردبیل چی ببرم لباس چند دست خنک یا گرم نمیدونم گلم من مشهدم و هوای اینجا که گرمهالبته یکی از کاربرا مال اردبیل بودن گفتن تازه بخاری خاموش کردنشما بسته به مدت زمان مسافرت تون لباس بردارین بیشتر خنک بردارین چون اصولاً شبا سرده و شبا هم که تو سوییت هستین ولی یه دو دست لباس گرم بردار