2777
2789
عنوان

پیامی که دیشب به شوهرم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام اینجور بود حالا شد نوبت داداشم آخ ازدست ایم مردا 😂😂

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
دلم برای دخترم میسوزه هیمیگه دریا ،گناه بچن به رود خونه میگه ابشار ،عکس دریا بقیه با حسرت نگاه میکنه ...

الهی بگردم🥺

مگه این زندگی چند روزه ک آدم ازش لذت نبره

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
با مادرمو خواهرم رفتیم ،اون فقط میخواد نباشیم تو خونه هم یه سره میگه میخوای بری خونه بابات تا عصر با ...

چرا علتش چیه که میخواد نباشی 😐مشکوک زد که چند ساعت میره سر کار ؟همسر من ۹ صبح میره ۱۰ :۳۰شب میاد کلا نیست اونم که میاد یه شام میخوره خوابه منم دوتا بجه کوچیک دارم ۳ ساله و یک ساله همه مسئولیت بچه ها با منه همسرم چند روز پیش میگفت این فسقلی کی یک ساله شد🙄🙄🙄گفتم اره دیگه کلا نیستی که ببینی چون شب که میاد بچه هام خوابن کلا نمیبینن ولی چون می دونم داره تلاش میکنه دارم تحمل میکنم ما هم هیچ تفریحی مسافرتی نداریم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
الهی بگردم🥺 مگه این زندگی چند روزه ک آدم ازش لذت نبره

بخدا درد منم همینه میگم دوروز جونیم میشه بریم جایی لذت ببریم با بچه هامون ولی اون همش دنبال بهانه

خدایا شکرت🌹
قرص افسردگی میخوره ،اگه نخوره جرات نمیکنم تو ماشین کنارش بشینم به همه گیر میده خیلی بداخلاقی میکنه ، ...

خب دیگه تمام رفتاراش بخاطر افسردگیشه 

اگه سرخود قرص میخوره که این قرصا خیلی عوارض داره طرف دلش نمیخواد از خونه بیرون بره همش دوست داره بخوابه و تو خودشه 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
واقعا میگی؟😳

دروغ دارم عزیزم؟همسر من زیادی اهل کاره ۹ صبح میره ۱۰:۳۰یا ۱۱ شب میاد شام میخوره میخوابه اونم که اونقدر خسته میاد که شام رو هم با استراحت  میخوره😑

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
2790
2778
2791
2779
2792