2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

3 بازدید | 5 پست

دوستان شما چجوری رفتار میکنین؟

خانوما من قبلا برای یکی از دوستام نون خریدم یعنی میخواستم واسه خودم بگیرم این خانوم گفت براش گرفتم و حلوا و شیرینی اینا درست کردم بردم واسش ، خیلی هم‌باهاش محترمانه و صمیمی حرف میزدم ، .... 

بعد این خانوم قرار بود غذا بیاره واسمون یه زمانیکه همه ی دوستامون دورهم جمع بشیم ، من یه هفته رفته بودم مسافرت خیلی جالبه اصلا با اینکه میدونست من برگشتم از مسافرت به من نگفته بود غذا درست کرده بود برده بود اونا بخورن ، بعد امروزهم هی میگفت برو واسم نون بخر منم خودم و زدم به اون راه مگه اسکلم خوبیاش واسه یکی دیگه اس بعد من تو این گرما حمالیش و کنم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤 türk 🐺

لطف و محبت یک بار دوبار .. دیگه بخواد به وظیفه تبدیل شه باید جلوش گرفته بشه..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف و محبت یک بار دوبار .. دیگه بخواد به وظیفه تبدیل شه باید جلوش گرفته بشه..

دقیقا یه چندتا از دوستامون و خیلی دوست داره بعد من میگفتم دلم فلان چیز میخواد هیچی 

اون میخواد هوس آش رشته کردم زود میگفت واست درست میکنم 

من از دیشب تا حالا خیلی عصبیم نمی‌دونم چیکار کنم 

مامان دوستم برداشته گوشی رو از دستم گرفته منو بلاک کرده گفته با من حرف نزنه مگه من چیکارش کردم که اینجوری می‌کنه خون اون دختر هم کرده تو شیشه بی دلیل بلاک بشی خیلی زجر اوره 😔

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

کار خوبی کردی

تازه یبار هم قشنگ صبر کرد من برم رفت شیرینی خریده اورده واسه اونا ، تازه من‌ یهو برگشتم برگشته به دوستم میگه واسه شما دوتا گرفتم بخورین 😐