2777
2789
عنوان

جواب مودبانه...

22 بازدید | 17 پست

سلام 

میشه لطفاً حاضر جوابی مودبانه ولی دندان شکن بهم یاد بدید؟

برای افراد بزرگتر از خودم که متاسفانه ادبی ندارند می‌خوام 

من خودم با حرف بد مشکل دارم

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

منو تگ کن

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین جواب سکوته .  جواب ابلهان ....

فکر میکنن تو سری خورم 

می‌خوام نشون بدم منم اندازه اونا بلدم ولی آنقدر شعور دارم که با احترام بیانش کنم

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون
خب بگو در چه موردی دخالت میکنن مثلا درس ازدواج شغل همسر 

من مجردم😅

کلا مثلاً بلد نیستند خواسته شونو درست و محترمانه بیان کنند فکر میکنند عذر میخوام کنیزشون هستم

فکر میکنن تو سری خورم  می‌خوام نشون بدم منم اندازه اونا بلدم ولی آنقدر شعور دارم که با احترام ...

عالیه 

ولی هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد .اینجا چی میخوای یاد بگیری ؟!! ما نمی‌دونیم بحث کردنتون سر چ موضوعاتیه 

مودبانه نیست ولی کی به پسر میگه ج ؟؟؟؟؟ اصلا مگه پسرام ج...نده میشن؟؟؟؟😭😭😭😭

خواهش میکنم فحشی در کار نباشه

من مجردم😅 کلا مثلاً بلد نیستند خواسته شونو درست و محترمانه بیان کنند فکر میکنند عذر میخوام کنیزشون ...

دقیقا من عین شما ولی متاهلم رفتم بیمارستان پیش مادرشوهرم از صبح موندم تا پنج بعدازظهر میگم بگو‌دخترات بیان شب پیش میگه اونا زندگی دارن آیا من زندگی ندارم جالب به قرآن ولی نمیدونم چطوری مودبانه جواب این احمق بدم

عالیه  ولی هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد .اینجا چی میخوای یاد بگیری ؟!! ما نمی‌دونیم ...

بذارید واضح عرض کنم 

من یه دایی دارم که سی سالشه و مجرده هر وقت خونه مادربزرگم میرم ایشون خیلی با تحکّم و ناجور با هام حرف میزنند منم خیلی احترام ایشون رو نگه میدارم ولی واقعا کلافه شدم

دقیقا من عین شما ولی متاهلم رفتم بیمارستان پیش مادرشوهرم از صبح موندم تا پنج بعدازظهر میگم بگو‌دخترا ...

شما به بزرگی خودتون ببخشید 🌹

بذارید به حساب سالمندی و بیماریشون

پس من چه کار کنم که طرفم هم جوونه هم مثلاً تحصیل کرده هست

میشه لطفاً یادم بدید؟🥲

منم جای خواهرتون