2777
2789
عنوان

هی زنگ میزنه(کات)

49 بازدید | 10 پست

سلام الان یه مدت شده کاتیم و من اصلا نمیخوام برگردم به اون رابطه جهنمی و اینکه من کلا عادت ندارم شماره هیچکیو بلاک کنم چون از این کار خیلی بدم میاد هی هر چند روز درمیون زنگ میزنه و چرت و پرت میگه یه بار میگه دوست داشتم یه بار میگه حالم ازت بهم میخوره دیروز رفته بودم کوهستان ویلا با دوستام زنگ زده میگه بیا دم در میخوام کادوهایی که بهم دادیو پس بدم منم گفتم نیستم اونم گفت پس میندازم آشغالی منم در جواب گفتم حتی اگرم من بودم و ازت میگرفتم خودم شخصا مینداختم آشغالی به نظرتون چیکار کنم خسته شدم واقعا

جواب نده 

به همین راحتی

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلاک نمیکنی دیگه چرا جوابش و میدی ، چند بار جواب ندی میره تو با بلاک نکردن و جواب دادنت در واقع داری چراغ سبز نشون میدی یعنی اون اینجوری فکر میکنه 

یافتن شادمانی در درونمان آسان نیست و یافتن آن در جایی دیگر ممکن نیست
بلاک نمیکنی دیگه چرا جوابش و میدی ، چند بار جواب ندی میره تو با بلاک نکردن و جواب دادنت در واقع داری ...

من همش ترس دارم نکنه خودشو بکشه یا آسیب بزنه بخاطر همین فقط 

من همش ترس دارم نکنه خودشو بکشه یا آسیب بزنه بخاطر همین فقط 

نترس کاری نمیکنه اگه دوستش نداری واسه همیشه رابطه رو تموم کن

نترس کاری نمیکنه اگه دوستش نداری واسه همیشه رابطه رو تموم کن

برا من که تموم شدس من اون موقع از رو نادونی و دوس داشتن ببین بخاطرش چیکار کردم فقط بعد اون همون شبی

که دستامو جر دادم اون رفته بود پیش رل قبلیش که بهش پیشنهاد کار داده بود پیک خورد الان با خودم میگم این چه خریتی بود من کردم و عشق چشامو کور کرده بود و اینارو ندیدم

برا من که تموم شدس من اون موقع از رو نادونی و دوس داشتن ببین بخاطرش چیکار کردم فقط بعد اون همون شبی ...

مهم اینه الان درس گرفتی