2777
2789

اگه خیلی بزرگ باشه و حق با خواهرم باشه بله 

ولی سطحی باشه و بدونم حق با خواهرم نیست ن 

الان پدر من چند ساله با عمم قهره 

ولی من میرم خونشون🤪

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه  بچه بازیه به نظرم

پس چرا کل فامیلای ما البته یه طرفشو این مدلی ان؟ 😶😂مگ مسخره بازیه مثلا پدر قهر کنه بچه هاش از تقلید اون با طرف قهر میکنن حتی بزرگ تر از خودشون باشه ببیننش سلام نمیدن بهش 

اگه خیلی بزرگ باشه و حق با خواهرم باشه بله  ولی سطحی باشه و بدونم حق با خواهرم نیست ن  ا ...

بنظرم خیلی کار زشتیه حالم بهم میخوره از این رفتار البته منم عین بعضیاشون کارشونو تکرار میکنم که بفهمن چ خبره😂

پس چرا کل فامیلای ما البته یه طرفشو این مدلی ان؟ 😶😂مگ مسخره بازیه مثلا پدر قهر کنه بچه هاش از تقلی ...

واقعا مسخره اس 

حیلیم زشته بنظرم

فردا روزی مشکل اون دو نفر حل بشه با چه رویی به صورت طرف نگاه میکنن؟؟؟

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

واقعا مسخره اس  حیلیم زشته بنظرم فردا روزی مشکل اون دو نفر حل بشه با چه رویی به صورت طرف نگاه ...

اصلا به خودشون نمیگرن انگار نه انگار حتی بی احترامی کنن بعدش اشتی کنن انگار نه انگار اخلاق سگی همشونه😂من میگم ادم اگر قهر میکنه تا اخر عمر باشه 

الان مثلا من با طرف دوستم چون بزرگ ترش با بزرگ ترم مشکل داره زنگم زدم جوابمو نداد اگر ببینه میگه وایی ندیدم تو زنگ زدی🤦🏻‍♀️😂

اگر طرف به خانواده ی من توهین و بی احترامی کرده باشه قطعا قهر میکنم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اگر طرف به خانواده ی من توهین و بی احترامی کرده باشه قطعا قهر میکنم. 

نه توهینی نبوده اصلا فک کن یکی ادعا رفاقت داره باهات بعد تو اصلا هیجای موضوع نیسی ناراحت نمیشی بخاطر یه چیز دیگ محلت نکنن؟؟