2777
2789
عنوان

پرسپولیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 62 پست
خب لغزش یعنی چی؟دوبار باخت داشته چنتا هم مساوی..نسبت به لیگ ایران حرف اولو میزنه...آسیا سطحش بالاتره ...

لغزش ازقهرمانی. پشت سر هم قهرمان میشه . نمیتونم عامل برنامه ریزی رو باور کنم

چرا شماها وقتی ما قهرمان میشیم یهو یاد دست های پشت پرده می افتین؟هر سری هم میگین دولت پشت ایناس دولت بعدی میاد اونم پشت شماس🫥آب و هوا و خورشیدم اصلا پشت ماست. باشه شما درست می فرمایین😂یعنی سلاح دیگه ای ندارین مجبورین مجبورررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چند تا بازی رو دیدم داور قشنگ معلوم بود به نفع پرسپولیس سوت میزد

خب برنامه های تحلیلی بعد بازی هم ببین ...من که میبینم اونارو بنظرم اینا فقط بهانه س

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
لغزش ازقهرمانی. پشت سر هم قهرمان میشه . نمیتونم عامل برنامه ریزی رو باور کنم

مهمترین چیز برنامه ریزیه دیگه ..تیم باید برنامه و هدف داشته باشه..پرسپولیس هم هدفش پیروزیه هم روحیه ش

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
باشه بلاخره یه جایی باید لغزش کنه . فوتبال همش رو برنامه ریزی که پیش نمیره . مگه جام جهانی تیمی که ق ...

قهرمانی تو لیگ کار آنچنان شاخی نیست ک منتظر لغزش باشی! بماند ک جام حذفی هارو اکثرا خراب میکنه این اولا

دوما شما سطح جام جهانی رو با فوتبال ایران یکی میکنی؟ اونجا همه تیما تقریبا تو یک سطحن رقابت بسیار سخت و تنگاتنگه و همیشه یکسری کشور های تاپ قهرمان میشن.

بعدم من گفتم سطح پرسپولیس از لیگ ایران و الباقی تیم هاش  بالاتره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا شماها وقتی ما قهرمان میشیم یهو یاد دست های پشت پرده می افتین؟هر سری هم میگین دولت پشت ایناس دولت ...

ببین نمی تونی بگی پرسپولیس خیلی از تیم های دیگه بهتره . همین دو هفته پیش از یه تیم ته جدولی استقلال خوزستان 3 تا گل تو یه نیمه خورد . پس پرسپولیس رو در سطح اروپا بالا نبرید . 

مهمترین چیز برنامه ریزیه دیگه ..تیم باید برنامه و هدف داشته باشه..پرسپولیس هم هدفش پیروزیه هم روحیه ...

جالبه مثلا الان تو جام جهانی ها تیم ملی برزیل ، انگلیس ،هلند و آلمان و کرواسی و... برنامه ریزی نداشتن که نتونستن قهرمانی بیارن

خب برنامه های تحلیلی بعد بازی هم ببین ...من که میبینم اونارو بنظرم اینا فقط بهانه س

اکثر کارشناسای داوری طرفدار پرسپولیس هستن . اگه راست میگن چند کارشناس داوری از کشورهای دیگه بیان نظر بدن

مهمترین چیز برنامه ریزیه دیگه ..تیم باید برنامه و هدف داشته باشه..پرسپولیس هم هدفش پیروزیه هم روحیه ...

لابد تیم های دیگه هدفشون گله داریه 😂 خب هر تیمی هدف و برنامش پیروزی و برنده شدن هست

قهرمانی تو لیگ کار آنچنان شاخی نیست ک منتظر لغزش باشی! بماند ک جام حذفی هارو اکثرا خراب میکنه این او ...

اولا اگه اون طور که شما میفرمایید قهرمانی تو لیگ کارسختی نیس پس چرا تیم های دیگه به آسونی نمیتونن قهرمان شن. بعدشم پرسپولیس مگه چقدر سطحش از تیم های دیگه بالاتره که مرتب قهرمان میشه . جام جهانی رو که گفتم مثال بود . الان شما کدوم لیگ رو از جهان سراغ دارید که یک تیم پشت سرهم قهرمان میشه

چون سطح پرسپولیس متاسفانه از اسیا پایین تره اونا بصورت حرفه ای کار میکنن تمرینات عالی محیط و لوازم م ...

چقدر از بقیه تیم ها مثل استقلال و سپاهان و... قوی تره . 10 برابر که قوی نیس . که خیمه زده بر سکوی قهرمانی.