2777
2789
عنوان

پرسپولیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مگه پرسپولیس منتخب جهان هست . وقتی میره آسیا کیسه گل تیم های عربی میشه . این حرف شما منطقی نیس ک ...

چون سطح پرسپولیس متاسفانه از اسیا پایین تره اونا بصورت حرفه ای کار میکنن تمرینات عالی محیط و لوازم مناسب مربی و بدنساز خوب درکنارش بازیکنای خارجی هم میارن قهرمان نشن عجیبه.

ولی در مقایسه با لیگ ایران پرسپولیس قوی هس و معلومه قهرمان میشه پِی ریزی این تیم رو علی آقا دایی و برانکو ایوانکوویچ ریختن شوخی ک نیست.

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اشتب گرفتی داداچ پرسپولیس که سرورته بنظرم میخاسی بگی کیسه این شکلیه و شله زرد سوراخ😂😂😂

منطقی قضاوت کنید. من اصلا نه استقلالی هستم نه پرسپولیس. ریدم به استقلال خوبه باورت شد الان که استقلالی نیستم

من اصلا استقلالی نیستم طرفدار رئال مادرید هستم فوتبال ایران رو نگاه نمیکنم ولی برام عجیب بود. 

فوتبادل ایران پر از بی قانونی و پارتی بازی هستش اصلا هم فوتبال بلد نیستند هیف پولی که به اینها می دن 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
چون سطح پرسپولیس متاسفانه از اسیا پایین تره اونا بصورت حرفه ای کار میکنن تمرینات عالی محیط و لوازم م ...

باشه بلاخره یه جایی باید لغزش کنه . فوتبال همش رو برنامه ریزی که پیش نمیره . مگه جام جهانی تیمی که قهرمان نشه یعنی برنامه ریزی نداره . مثلا برزیل ،انگلیس و... اینها برنامه ریزی ندارن که قهرمان نشدن؟

باشه بلاخره یه جایی باید لغزش کنه . فوتبال همش رو برنامه ریزی که پیش نمیره . مگه جام جهانی تیمی که ق ...

خب لغزش یعنی چی؟دوبار باخت داشته چنتا هم مساوی..نسبت به لیگ ایران حرف اولو میزنه...آسیا سطحش بالاتره و ایران  متاسفانه جا موندیم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.