2777
2789
عنوان

شپش

15 بازدید | 8 پست

بچه هاا دختر همسایمون بچه ست میومد خونه ما آبجیم بهش درس یاد میداد 

الان فهمیدم شپش داشته 

چه غلطی کنم حس میکنم مام گرفتیم از وقتی ک فهمیدم ن تنها کلم بلکه کل تنم میخاره

چی خوبه برا شپش یا جلوگیری از شپش

ی جا خوندم سرکه ی جا خوندم شامپو

کسی استفاده کرده از شامپو خوبه؟؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

شونه فلزی بگیر باشامپو حلع!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بپر تو حموم و اول سرتو با شامپو بشور و بعد سرکه بذار رو سرت و ریشه ها و ساقه مو یه ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بمونه.  بعد آبکشی کن و موهاتو کف حموم دسته دسته شونه بکش و ببین حشره ای میریزه از سرت یا نه . توی ۲ ۳ روز اگه هر روز و روزی ۳ ۴ دفه اینکارو کنی کامل از بین میره اگه داشته باشی.  اول مطمعن شو داری بعد حتما شونه مخصوصش رو بخر . 

ملافه، روبالشتی، پتو ،تشک لباساتونو با اب ۶۰ درجه باید بشوری .

راحت درمان میشه با سرکه ولی ریزش مو بعدش میگیری چند وقت ولی خیلی بهتر ازینگه شپش داشته باشی