2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحی فک ؟؟؟ بله داریم

سلام خوب هستید ؟  منم برای ارتوذنسی رفتم گفتن عمل جراحی فک میخواد یه کمی فک پایینم جلوتر نه زیاد  من نمیخوام انجام بدم خخخ ولی دکتر ارتودنسی خوب سراغ دارید؟

عزیزم جراحی فک رو اگه واقعا نیاز داری و بهت گقتن باید انجام بدی ،زندگیتو میتونه به دو بخش قبل و بعد خودش تقسیم کنه

برای افرادی که دیگه اندیکاسیون مطلق پیدا میکنه اینقد تفاوت‌ها فاحشه و رو اعتماد به نفس و زندگی اجتماعیشون اثر داره که خدا بدونه

و بسته ب اینکه نوع مشکل شما چی هست و چه جراحی ای داره براتون انجام میشه داره ولی مخصوصا اگه فک بالا باشه بله روی بینی و گونه میتونه اثر داشته باشه 

خانم آقای دکتر
سلام خوب هستید ؟  منم برای ارتوذنسی رفتم گفتن عمل جراحی فک میخواد یه کمی فک پایینم جلوتر نه زیا ...

من خودمم دنبال همین دکتر هستم یه دکتر به عهده گرفته ولی عمومیه🤕

عزیزم جراحی فک رو اگه واقعا نیاز داری و بهت گقتن باید انجام بدی ،زندگیتو میتونه به دو بخش قبل و بعد ...

من یه کوچولو دندون های پایینم جلو هست و فکم یه کم انگار شیب داره همش میترسم اگه بدون جراحی انجام بدم بعدا پشیمون نشم دکتر خوبی هم پیدا نکردم که بدون جراحی قبول کنه