2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 24 پست
برو پیش مشاور مال من شدیده  میگه اگه زندگیشو میخاد باید دارو بخوره

شرایط مشاور ندارم ببین اینطوری نیس تو خونه زندایی باشم هاا ن هرروز میرم خونه مامانم یا گاهی خاهرم ولی بازم ی بدلی هایی داره مخصوصا رو حجاب

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
تو دلت باهات ناسازگاری نمیکرد؟  چیکار کردی خوب شدی

من دیگه از دستش خسته شده بودم....یه آدمی بود که از همه چی ترس داشت....فکر می کرد کل آدمای دنیا آخرش بهش نارو می زنن تو کار تو زندگی هر چی که باشه....نسبت به همه همین بود....منم دیگه حسم از دست این اخلاقش خنثی شده بود....یه نفر در حقم ظلم کنه دیگه نمی تونم نسبت بهش احساس داشته باشم ناخداگاه ازش زده می شم نسبت به اونم همین بودم و تونستم جدا بشم ازش.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلاق بگیر ، شوهر دختر خاله منم اینجوریه ! با اینکه وضع مالی خوبی دارن ولی هم دختر خالم هم ۳ تا دختر ...

اره اتفاقا مشاور گفت دراینده بچه هایی خواهی داشت که از نظر روحی سالم نیستند

گفت طلاق بگیری فقط برچسب طلاق روت میمونه ولی اگه بمونی خودتم مریض میشی

دلم فقط براش میسوزه

شرایط مشاور ندارم ببین اینطوری نیس تو خونه زندایی باشم هاا ن هرروز میرم خونه مامانم یا گاهی خاهرم ول ...

منم اتفاقا به پوششم گیر میداد

میگفت چادر بپوش، یه اینکه جاهاییکه فقط خوشش میومد میزاشت برم و... انشالله که حاد نباشه، اگه بچه نداری، بچه نیار تا مطمعن بشی که میتونه پدر خوبی برای بچت باشه

من دیگه از دستش خسته شده بودم....یه آدمی بود که از همه چی ترس داشت....فکر می کرد کل آدمای دنیا آخرش ...

منه خاک بر سر خیلی احساسی ام

بجای اینکه دلم برای خودم بسوزه برای اون میسوزه

خاک تو سرم

منم اتفاقا به پوششم گیر میداد میگفت چادر بپوش، یه اینکه جاهاییکه فقط خوشش میومد میزاشت برم و... انش ...

باشه گل انشالا برا شماهم بهترینا اتفاق بیوقته

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤
اره اتفاقا مشاور گفت دراینده بچه هایی خواهی داشت که از نظر روحی سالم نیستند گفت طلاق بگیری فقط برچس ...

اگه دلت بخواد بسوزه هم عمرت رفته بر باد 

هم اینکه مهمترش خودتو داغون کردی ، خداروشکر هم که خانوادت پشتت هستن ‌، چی بهتر از این ؟

هرکی هم گفت اینا درست میشن 

یا خودشون گفتن یا فامیل شوهرت یا هرکی ...

توجه نکن بهشون ...

ما توی فامیلامون خیلی از این گزینه ها داریم که اصلاح نشدن .

بفکر آینده خودت باش ، دیگه الانم مثل قدیم نیست که بگن این طلاق گرفته یا اینجوریه ...

منه خاک بر سر خیلی احساسی ام بجای اینکه دلم برای خودم بسوزه برای اون میسوزه خاک تو سرم

دلت برای خودت بسوزه عزیزم....من حرف مشاوره ات رو خیلی قبول دارم....اگه درست نشه در آینده بچه هات هم ضرر می کنن که هیچ وقت همچین آدمایی کامل خوب نمیشن فقط کم رنگ می شه....همه ی اینا رو اون زمان مشاور به منم گفت....بچه ای که پدرش شکاکه معلومه چه روانی بعد ها داره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

دلت برای خودت بسوزه عزیزم....من حرف مشاوره ات رو خیلی قبول دارم....اگه درست نشه در آینده بچه هات هم ...

خداکمکم کنه، سختمه

ادم احساسی ام

عقلم میگه طلاق

خانواده و مشاورهم میگن طلاق

دلم فقط ناسازگاره باهام

انشالله که مهرش ببره از دلم