2777
2789
۱۸ خوب نیست وقتی همه ۲۰ و ۱۹ ان🥲 بقیه رو که اصلا جرئت نکردم برم ببینم...دینی رو فقط رفتم اونم بخاط ...

منم ریدم

خیلی حالم بده

نمیزارن دیگه پشت بمونم

پزشکی میخاستم گوهم نمیارم بااین وضع

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا؟ همه اعتراض؟ حاجی ماعم مث علوم نهم نباید ی حرکتی بزنیم؟

به خدا این چه نظامیه

دارن ماروازدرس زده میکنن من خودم عاشق فیزیکم الان کتابو نگاه میکنم حالم بهم میخوره ریدددددن به حال ما

من چطوری زیست بخونم میخوام از  سختی زندگی انصراف بدم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

خب در کل بیخیال شید 

بازم حرف اولو پارتی بازا میزنن و مایی که با جون و دل میخونیم :) یکی سر ازمون گریه میکنه ، یکی با امبولانس میبرنش ، یکی از پدر و مادرش حرف میشنوه 

و اونی ک راه غلطو جلو میره با ارامش خاطر ، رتبه و ترازشو با هر تقلب به سادگی جا به جا میکنه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
یکی از بچه ها حوزه گفت  الکی بهم نگید من ۱۸ ام تو ۱۴  زیر ۱۹ مجبوره ترمیم بزنه حالا چ ف ...

اونکه چرت گفته...چون بچها نسبت بهم سنجیده میشن...مثلا درسی که اکثرا زیر ۱۷ شده باشن اونیکه نمره اش ۱۸.۵ باشه لزومی نداره ترمیم بزنه چون نمره اش زیر ۱۹عه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
اونکه چرت گفته...چون بچها نسبت بهم سنجیده میشن...مثلا درسی که اکثرا زیر ۱۷ شده باشن اونیکه نمره اش ۱ ...

میدونی چرا؟

چون ما ۲۰ هم کم نداریم

و یا کسایی که سال بعد ۲۰ میشن 

🍓Pretty savage