2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاح میکنم تا الان هیچ کدوم از دروس راحت نبوده حتی دینی چرا ؟ چون ی پاسخنامه ای دادن که کسی نتونه ن ...

حق پروکس

چی کردی فیزیکو؟

حاجی من سنگکوب کردم سوالا رو دیدممم

🍓Pretty savage

حالا من دینی رو احتمالا ۱۸ بشم اما بقیه ماشالله نمراتشون تو دینی خیلی بهتره...واقعا برم بمیرم دیگه

عاقا۱۸خوبه باز

بقیه رو چند میشی؟

من شیمی رو خیلییی ریدم

پارسال۹شدم

امسال ترمیم زدم۱۰شدم

اصن سطح پیشرفتم ستودنیه😂😔

ببین ترررر زدما تررر که نه ریدممممم🤣🤣🤣😭😭

فک کنم ۸ تاسوالو خالی گذاشتم اخرا که فقط خط خطی میکردم ابروم جلو مراقب نره

اونایی که نوشتمم چرت وپرت  

مث خر خونده بودم ولی گیج خواب بودم سرجلسه امتحانشم فوق العاده سخت بود

اکثربچه های حوزه گریه میکردن

فقط طراح این امتحانو دوست دارم ببینم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
حق پروکس چی کردی فیزیکو؟ حاجی من سنگکوب کردم سوالا رو دیدممم

من دوازدهمم عزیزم فردا ریاضی میدم ولی مطمئنم فیزیک ما خیلی خیلی بدتر میشه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
ببین ترررر زدما تررر که نه ریدممممم🤣🤣🤣😭😭 فک کنم ۸ تاسوالو خالی گذاشتم اخرا که فقط خط خطی میکرد ...

واقعا؟

همه اعتراض؟

حاجی ماعم مث علوم نهم نباید ی حرکتی بزنیم؟

🍓Pretty savage

عاقا۱۸خوبه باز بقیه رو چند میشی؟ من شیمی رو خیلییی ریدم پارسال۹شدم امسال ترمیم زدم۱۰شدم اصن سطح ...

۱۸ خوب نیست وقتی همه ۲۰ و ۱۹ ان🥲

بقیه رو که اصلا جرئت نکردم برم ببینم...دینی رو فقط رفتم اونم بخاطر اینکه مثلا حس خوبی بش داشتم...ترمیمی ام هستم دیگه واقعا هیچ به هیچ اصلا داغوون...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
۱۸ خوب نیست وقتی همه ۲۰ و ۱۹ ان🥲 بقیه رو که اصلا جرئت نکردم برم ببینم...دینی رو فقط رفتم اونم بخاط ...

یکی از بچه ها حوزه گفت 

الکی بهم نگید من ۱۸ ام تو ۱۴ 

زیر ۱۹ مجبوره ترمیم بزنه

حالا چ فرقی میکنه با چ‌نمره ای

🍓Pretty savage