این راسته که میگن برای جذب چیزی که میخای باید رهاش کنی تا بدست بیاری نظرتون در این مورد چیه؟
صد درصد درسته . یکی از قوانین همینه یعنی تو به خواسته ات هر موقع خواستی فکر کن و برای رسیدن بهش ذوق کن تا زمانی که بهت حس خوب میده . رها کردن پس یعنی چی ؟ یعنی تو استرس نداشته باشی که نکنه نشه یا پس کی قراره بشه و بهش بچسبی و حال خودتو بد کنی. رها کردن یعنی خیالت راحت باشه که ۱۰۰ درصد بهش میرسی و خیالت راحت باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام♥️ اره حقیقتا نمیتونم به اون باوره برسم ولی در کل ینفر گفت چیزی میخوای یجور تصور کن انگا ...
میفهمم چی میگی برای منم سخته چیزی که ندارم جوری باور داشته که انگار الان دارمش ولی خب ذهن ما قدرت منده به نظرم شدنی باشه اگه بخایم
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
صد درصد درسته . یکی از قوانین همینه یعنی تو به خواسته ات هر موقع خواستی فکر کن و برای رسیدن به ...
اها ینی به این فکر کنی که این اتفاق افتاده و اینطوری انرژی بفرستی اخه جایی دیدم که میگفتن باید کاملا یادت بره زیاد بهش فکر نکنی 🥲🥲🥲
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
مثلاا یجیزیو میخوام تصور میکنم اما به دست نمیارم یا مثلا اگرم انجام بشه به اون طریقی که خودم ...
بچه ها یه نکته هم بگم بهتون . حواستون باشه که وقتی یه خواسته ای دارید به این فکر نکنید که خدا از چه راهی میخواد بهتون بده . شما فقط بخواید از خدا و راه و زمان رسیدن رو به خدا بسپارید
اره نمیتونم انرژی زیادی ازم میگیره بخوام اونجوری تصور کنم
تصور نکن بهش حس خوب داشته باش بگو میشه من مطمعنم میشه میفهمی چی میگم حس خوب داشته باش بهش باورش کن
اها فهمیدم یعنی یجورایی انرژی مثبت بفرستم مثلا من فلان چیزو به دست میارم و...
اره دقیقا چون خود اسیم همینو گف تو با جزعیات بنویسش بعد حس خوب بهش داشته باش من اینو از حرفای استارتر متوجه شدم شاید من اشتباه میکنم🥲
هر سوالی داری بپرس من همه رو جواب میدم ❤️❤️ فقط الان دارن صدام میکنن باید برم. آنلاین شدم سوا ...
باشه عزیزم ممنونم ازت❤️