2777
2789
 عزیز دلم خواهش میکنم. خودمم لذت میبرم از این که این اطلاعات و به بقیه منتقل میکنم پس هر موقع & ...

بله حتما چون خیلی سوال دارم درموردش😅

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال بپرسم؟ نمیدونم چجوریه که من به هررر چی فک نکنم و هرر چیو حتی تصورش هم نمیکنم چه خوب چه بد س ...

چه سوال خوبی پرسیدین سوال منم هس🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

این راسته که میگن برای جذب چیزی که میخای باید رهاش کنی تا بدست بیاری نظرتون در این مورد چیه؟

چه سوال خوبی پرسیدین سوال منم هس🥲

مثلاا یجیزیو میخوام تصور می‌کنم اما به دست نمیارم 

یا مثلا اگرم انجام بشه به اون طریقی که خودم تصورش میکردم به دست نمیارم یدفه از یه راه دیگه به دست میاد 

🌙💜

اها خب من اینجوری ننوشتم فکر کنم بخاطر همینه که حس خوبی ندارم🥲🥲

هر چی که بهت حس خوب میده اونو انجام بده. این طوری سریع تر جذب میکنی. اگر زمان حال نمیتونی بنویسی و حس خوب نمیگیری این جوری بنویس که خدایا شکرت که میدونم خیلی زود قراره فلان بیماریتان رو برام اوکی کنی که برم اونجا کار کنم. خدایا شکرت که قراره فلان بیمارستان رو برام‌جور کنی و برم اونجا و حسابی بدرخشم …. 

حواست باشه با جزییات بنویسی و باور داشته باشی به دستش میاری چون از خدا خواستی . خواسته ی تو که واسه خدا چیزی نیست . و این که مهم ترین چیز حس توئه . هر راهی که بهت حس خوب میده اونو انجام بده 

مثلاا یجیزیو میخوام تصور می‌کنم اما به دست نمیارم  یا مثلا اگرم انجام بشه به اون طریقی که خودم ...

دقیقا مشکل منم اینه نمیدونم باید براش چیکار کنم🥲

در خدمتت هستم عزیزم😍💚

❤️❤️❤️🥰🥰

هر چی که بهت حس خوب میده اونو انجام بده. این طوری سریع تر جذب میکنی. اگر زمان حال نمیتونی بنوی ...

واقعا خیلی خوبه که اینارو دونستم که بفهمم چطور نتیجه بگیرم 🥰🥰

مثلاا یجیزیو میخوام تصور می‌کنم اما به دست نمیارم  یا مثلا اگرم انجام بشه به اون طریقی که خودم ...

سلام عزیزم 💚 این باوریه که برای خودت ساختی و آدم به هر چی که باور داشته باشه همون تو زندگیش رقم میخوره. اصلا قانون جذب به فکر کردن کار نمیکنه با باور کردنه که اتفاق میوفته . تو این روند و تو ناخودآگاهت باور کردی و انرژی میفرستی و خودتم متوجهش نیستی

سلام عزیزم 💚 این باوریه که برای خودت ساختی و آدم به هر چی که باور داشته باشه همون تو زندگیش رقم میخ ...

من واقعا به این مبحث علاقه مند شدم میشه بازم سوال بپرسم اگه وقت دارین🥲