2777
2789
عنوان

حرصم میگیره از کارای همسرم

56 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم هیچ کمکی ب ما نکرده تو اوج اینکه من با همسایه هامون مشکل داشتم حامله بودم و دنبال عوض کردن خونم بودم و بخاطر بی پولی نتونستم رفت واسه خودش باغ خرید هنوزم نتونستم ازون خونه لعنتی بیام بیرون چون پولشو ندارم..با سختی و بدبختی امسال رفتم سرکار. حالا درخت کاشتن تو باغشون همسرم این هفته رفت کمکشون من اصلا دوست ندارم بره کمکشون چون زحمتش برا بقیه اس مادرشوهرمم ازین قدرنشناساس... همسرم خسته شد اخر هفته و کمکم نبود تو کارهای خونه... 

الان مطمینم اگه بگم نرو باغ مادرت میگه تو با مادرم مشکل داری و ازین چرت و پرتا. 

بخدا اگه پول داشتم خودم زمین میخریدم و باغ خودمونو راه مینداخت شوهرم... 

اما بنظرم ادم باید برا زندگی خودش وقت بذاره اونم همچین مادری ک هیچ وقت بچه هاش براش مهم نبودن مخصوصا شوهر من چون همیشه بی توقع کار کرده براشون.

الان گفته میخوام هر هفته برم زمینشونو ابیاری کنم و اتاق بسازم براشون... خیلی زورم میاد خستگی و نوگریش برا شثهر من باشه باغ ک ب بار نشست بقیه بچه هاش میریزن مخصصوصا ی داداشش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای کاملا حق داری. ببین با سیاست بگو آفرین خوب میکنی برو دنبال داداشت باهم برید. یا بگو آخه مامانت پول داشت کاش زودتر میگفتی بهش حتما پولو میداد ما خونه بخریم. یا بگو آخه همه زحمتارو تو نکش تنها. با داداشت برید هم خوش میگذره هم کمتر خسته میشین

وااای کاملا حق داری. ببین با سیاست بگو آفرین خوب میکنی برو دنبال داداشت باهم برید. یا بگو آخه مامانت ...

جاریم خیلی زرنگ تر ازین حرفاس نمیذاره شوهرش بیاد دقیقا وقتی ابیاری باغ تموم شد شوهرش اومد... با اینکه جاریمم کارمنده و بچشو مادرشوهرم نگه میداره. در واقع در اصل حق ب گردن اونها داره ن ما!! 

ولی شوهر من ساده اس میگه من اینجا رو اباد کنم خواهر برادرامم ک استفاده کنن ثوابش ب من میرسه😑

من بیشترین چیزی که ازتون دیدم توقع بود که کاملا بیجاست دلیلی نداره شما زندگیتون جداست اون بخواد بیاد به فکر خونه برای شما باشه عزیزم اگه هم بحث کمکه که پسرشونه طبیعیه کمکشون کنه از یه سنی به بعد از زمین به آسمون نمیاد که درک نمیکنم اون یکی پسره هم باید بیاد

مگ کورس مسابقه کی زودتر باغ بخرست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
جاریم خیلی زرنگ تر ازین حرفاس نمیذاره شوهرش بیاد دقیقا وقتی ابیاری باغ تموم شد شوهرش اومد... با اینک ...

وااای شوهرتو باید کشت. ببین تلافی کن بگو پدر مادر من و تو نداره که. برو مثلا خونه مامان بابامو رنگ کن‌. آخر هفته بیا ببریمشون باغتون حال و هواشون عوض شه ثواب داره. یا بگو برادرتم بذار ثواب ببره

ببین عزیزم با این طرز فکر شوهرت تو اگ خودتم جر بدی متوجه منظورت نمیشه و میزاره ب پای حساسیت ها یا حسادت زنانه بهترین کار اینکه باهاش نجنگی موضع گیری نکنی حتی دلسوزیم نکن جون نتیجه برعکس میده بیشتر رو خودت تمرکز کن ب خودت برس بزار اونم تو توهم ثوابش بمونه بالاخره یجا سرش ب سنگ میخوره ایجور ک معلومه نفوذ مادرشوهرت روش زیاده

من بیشترین چیزی که ازتون دیدم توقع بود که کاملا بیجاست دلیلی نداره شما زندگیتون جداست اون بخواد بیاد ...

بحث زودتر باغ خریدن نیست منظورم اینه ادم باید برا زندگی خودش تلاش کنه همیشه از زندگیم عقب موندم چون شوهرم دلسوز خانوادش بود و تایمای اضافه در حال سرویس دعی ب اوناچند سالیه راحت شده بودم و نمیرفت ک الان ب بهونه باغ باز حمالی ها شروع شد

هر هفته برای کمک رفتنو داداشا نیومدن ی مسالست و سخته ولی باغ خریدن مادرشوهر ربطی به خونه خریدن شما نداره و  وظیفه ای هم نداره.کسیکه یعمر زحمت کشیده آخرش دوست داره ی باغ داشته باشه برا خودش کیفشو بکنه نمیشه بگی چرا!اگه از شما پول گرفته بود بله مشکل داشت.

پدر مادر من بعد از ی عمر حسرتش ی باغ کوچولو گرفتن الان اینقدر دلشون بهش خوشه و سرگرمش هستند و کیف میکنند که حد نداره.انگار تمام آرزوشون بوده ما هم پول لازم ولی حقشونه بعد از این همه زحمت دیگه برا خودشونم یکم خرج کنند و کیف.

باید راه حل پیدا کنی برا باغ رفتنش وگرنه اینجوری شروع کنی به نه گفتن اینم به این کسیکه از الان میگه هز هفته میرم فقط خودت بده میشی.

هر هفته برای کمک رفتنو داداشا نیومدن ی مسالست و سخته ولی باغ خریدن مادرشوهر ربطی به خونه خریدن شما ن ...

اون تایمی ک باغ خرید مادرشوهر من در جریان نبودم همش میومد خونم با اینکع حامله بودم میگفت پدرت چرا کمک نمیکنه خونتو عوض کنی پدرت چرا کمک نمیکنه ماشینتو عوض کنی وام بگیر پدرت قسطاتو بده و... خیلی با این حرفاش اذیتم کرد تو اوج همین متلک پرونیاش و مشکل داشتن من با همسایه ها و حامله بودنم از یکی شنیدم ایشون باغ خریده پنهونی و به عروساش نگفته ـخیلی سوختم چون تمام متلک و حرفاش یادم افتاد ک پدرت فلان کنه پدرت فلان کنه... شاید بخاطر همین ازین باغ متنفرم اونروزم همراه شوهرم برا ابیاری رفتیم باغ هی ب بچه هام میگفتن ازین ور نرو بوته گوجه رو لگد میکنی ازونور نرو فلان نهالو تازه کاتیم منم بچه ام رو گرفتم بغلم و تا اخر کار گوشه در باغ نشستیم تا کار همسرم تموم شد!! 

من خودم یه شوهر چلغوز دارم که شبیه شوهر توئه کاراش. منتها اینجا یه خواهر عوضی داره که مفت میخوره، برادراش کاری ندارن. دختره عنتر.

اومدم بگم انتظارت طبیعیه، ولی خوشحال باش که از اونا چیزی برای شما نیست، مثلا کمک مالی... چون در این صورت شوهرت میخواست تو هم کلفتشون باشی ، چون اونا یه سالی یه پولی فقط قرض دادن. کلی منت میذاشت سر تو بخاطر کمک خانواده اش. بیزار باش از هر چیزی که از مادرشوهرت میاد. اصلا قبول نکن

بهتر بود خودت واسه زندگیت برنامه ریزی میکردی،،اول از اونجایی که همسایه هات اذیت میکردن میرفتی ،،بعد به فکر بچه میفتادی ،اصلا ربطی به مادرشوهرت نداره

درمورد کمک دادن همسرت هم هرچقدر بهش بگی لج میکنه و بیشتر میره پس سکوت کن و زندگی رو به کام خودت و بچه هات تلخ نکن،،،بالاخره مادرشه و دوست داره کمکش کنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

فقط داری خودتو اذیت میکنی شوهرت با تین کار احساس ارامش میکنه و لذت میبره با غر زدن شما بیشتر هم‌میره اونجا چون اونجا به غیر از تشکر چیزی بهش نمیگن .با بچه کوچیک باغ رفتن سخته چون همه میگن نکن ندو خراب میشه .به عنوان تفریح نرو باغ چون فقط عذاب میکشی باید لچه به بغل وای سی.اگه میخوای همسرت نره باید از قبل بدای اخر هفته ب نامه بچینی که فلان جا بریم یا فلان خرید رو دارم  واقعا درکت میکنم یه مورد مشابه دارم دیگه بی خیال ش م خودمم راحرم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا