2777
2789

😅امین

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم بخت واقبالت مثل دوستم بلند باشه به معنای واقعی سفید بخت شد .پسره تک پسره خونه داره ماشین داره اونم نه پراید وسمند بلکه شاسی بلند . تازه از اون آدمایی که نمازم میخونه مهندس 

پول چیه خواهر رفاه میاره ولی آرامش نه بخدا بخاطر پول همش جنگ تو خانواده

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
چون خودم یه درد کشیده ام این رو میگم آبجی یه درد کشیده ای که خودم کباب شدن جگرم رو حس میکنم

اخه خیلی خوابم میاد 

هر روز صبح زود باید پل شی بری برا ماهی پونزده 

خدایا خودت هوامو داشته باش 
بعدا سر فرصت با پولاش برید مو بکارید مرد کچل ب درد نمیخوره

کچل که کلا مو نداره بانک موش کجا بود که مو بکاره🤣 باید دعا کنه خدایا شوهر تاس بهم بده 

حداقل یکم دور و پشت سرش بانک مو برا کاشتن داشته باشه🤣

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

اخه خیلی خوابم میاد  هر روز صبح زود باید پل شی بری برا ماهی پونزده

ولی آرامش داری که کاش من میرفتم سر کار ولی خیانت ونامردی شوهرم رو نمیدیدم بی وجدانی شوهرم رو نمی‌دیدم

فقط خدااااا