2777
2789
عنوان

طلاق توی عقد

37 بازدید | 10 پست

یکساله که دارم تحمل میکنم و هی میبخشم هی فرصت میدم چون خودش میخواد میگه تغییر میکنم ولی هرچی میره جلو بدتر میشه همون رفتارای قبلو تکرار میکنه پای همه چیش وایسادم نداری خونواده درست حسابی نداشتنش ولی اون هیچوقت ت شرایط سخت کنار من نبود با زبون خوش و ناخوش خواسته هام ب عنوان ی زنو بهش گفتم ولی فایده نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئن باش بعد از ازدواج به مراتب بدتر میشه . کسانی که امروز دارن طلاق میگیرن عاشق و معشوق های قبلی بودن . شما که با هم اختلاف دارین که دیگه جای خود . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ی چیز بهت بگم؟

بخاطر تغییر تو شخصیت کسی باهاش وارد رابطه نشو طرف درست نمیشه ک هیچ باید تو خودتو شبیه اون کنی

طرف شوهرش خسیسه. میگه برم تو زندگی درستش میکنم رفیق باز میگه خودم ادمش میکنم

ی نفر با سن ۲۵ ۳۰ سال دیگه شخصیتش شکل گرفته تا عمر داری دیگه درست نمیشه

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من خودمم با عشق ازدواج کردم ولی مثل چی پشیمونم 😞

اگر برات غیر قابل تحمله ول کن . نمیشه یه عمر سوخت و ساخت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

[QUOTE=341172748]اگر برات غیر قابل تحمله ول کن . نمیشه یه عمر سوخت و ساخت . [/QUOTهمشهری هستید؟ &nbs ...

اینو باید از استارتر بپرسید نه من .